13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Сигнал до Новините Днес: Ето ги схемите на Здравко Здравков по морето – участват Цонко Кметъла и Живко Суджука (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

След смяната на некомпетентния, но за сметка на това сръчен в схемите губернатор на Добрич от БСП Здравко Здравков от БСП, за когото Новините Днес разкри, че иска да сложи ръка върху топ ресторанта на първа линия в Балчик „Сол и пипер“, общински съвети в област Добрич си отдъхнаха, пише в нов сигнал наш читател.




От Здравко Здравков ще излезе чудесен клиент на прокуратурата

След като разбрали, че Здравков е отстранен, съветници в общините събраха смелост да признаят, че червеният губернатор е сбъдвал мечтите на определена група месни политици.

Като например важно за град Каварна решение на Общинския съвет минералните извори на територията на общината да бъдат поискани за управление от самата община.




След взетото решение с мнозинство се намесват двама бивши кметове на Каварна, договаряйки се със Здравков да върне решението,

Живко Суджука лъсна в нови схеми

защото спонсорите на бившата кметица Нина Ставрева – Цонев Вальо – Цуцито и ексдепутата Живко Мартинов – Суджука, ползват водата за 0,03 ст. сега, а ако решението бъде взето, цената и точната консумация ще бъде коригирана. И Здравко изпълнява!




ПРЕСТЪПНО до Новините Днес: Областният на Добрич Здравко Здравков лапва ресторант на брега в Балчик, връща 300 бона кредити (СНИМКИ)

А негово лично отмъщение бе тормозът върху Общинския съвет в Крушари. Надяваме се новите областни ръководители да обърнат внимание на съмнителни конкурси или  назначенията, които е направил след директно негово разпореждане смятайки, че това не е проблем след като той самият твърди, че може да си прави каквото си поиска, тъй като така му били казали от президентството, пише информаторът на Новините Днес.

Проверка по рама

И пита дали в президентството дали знаят, че Здравков назначи основно хора на Корнелия Нинова в областта? Исканията, които и сега има, като например главният юрисконсулт на ВиК-Добрич и НАП-Добрич отново са хора, свързани за Калоян Методиев и Корнелия Нинова.




Основен помощник в ОПГ на Здравков е главен юрисконсулт Росица Борисова, която отговаря за измисляне на правните основания, с които да бъдат върнати решения на ОбС-Каварна. Такива са казусите с такса „битови отпадъци“ и минералната вода.

Борисова разтяга локуми вместо титулярния юрист, следящ решенията на ОбС-Каварна, която е отказала да даде становище за незаконосъобразност поради липсващи и измислени нарушения и след това сменена официално от Борисова поради подадена оставка от нейна страна.

Абсурдното е, че и двете решения бяха саботирани с основания, които бяха подшушнати от хората, поръчали това и които определено можеха да сменят рязко нагласата на Здравков след всяко свое посещение.




Нина Ставрева и двама партньори – Мима Василева – бивш депутат на НДСВу която ще запомним с избухването си в ефир в истеричен рев след поредица верни, но неудобни за нея въпроси.

Цонко Кметъла пак напомни за себе си…

Третият е опетненият политик Цонко Кметъла,който не ходи така редовно в Областна управа да разпорежда, защото му е трудно да стигне до там пеша, а и мама не може да дава пари за глупостите му.

Магазин за Акумулатори

Стига ѝ с малката пенсия да изхранва и купува хапчетата на синчето, но за сметка на това с едно позвъняване на главен експерт „Връзки с обществеността“ Виржиния Георгиева и изричане на вълшебните думи как ще оплюе Здравков, затова той да върне някое прието решение веднага и г-н магьосника- подарил и изпил собствеността на Каварна – самият кметъл Цонко Цонев става медийна звезда на всички добрички медии.




Паралелното ежедневно шантажиране от страна на главен юрисконсулт Росица Борисова, която пресира оценители по сделки чрез заплахи, че ще им отнемат лиценза, ако не променят цената на даден имот или сипейки заплахи наред както към служители на държавни дружества и институции ,за да бъдат мач

кани и изнудвани определени собственици на имоти, инвеститори и обикновени граждани, така и служители и общински съветници в местни администрации.

Към тях редовно е имало закани, че ще влязат в полезрението на съд и правоохранителните органи за всичко, което може да се измисли срещу тях.




Оказван е брутален натиск и към университетска Ботаническа градина в град Балчик, незачитайки автономията на висшето учебно заведение СУ „Св. Климент Охридски“ и нарушавайки правата на управление върху Ботаническата градина в Балчик.

Очаквайте продължение по скандала само в Новините Днес

Материалът Сигнал до Новините Днес: Ето ги схемите на Здравко Здравков по морето – участват Цонко Кметъла и Живко Суджука (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ