18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

Сигнал до Новините Днес: Гласят Иво Иванов за шеф на ТОЛ системата, злоупотребите за милиони продължават?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Компрометираният бивш шеф на АПИ Иво Иванов се връща като директор на ТОЛ системата, което означава, че злоупотребите за милиони с обществени поръчки ще продължат с пълна сила.
Това гласи нов сигнал до Новините Днес от източник в Министерството на транспорта.

Ето какво пише нашият читател, публикуваме текста без редакторска намеса:
Здравейте, пиша ви информация, която беше споделена с мен.

Гласят за директор на ТОЛ управлението в Агенция „Пътна инфраструктура“ бившия председател на АПИ и бивш шеф на ТОЛ-а – Иво Иванов.
Смущаващото в случая, е че членове на комисиите по Закона за обществените поръчки, когато въпросният Иванов е бил председател на АПИ, се оплакват от сериозен натиск от негова страна при избор на изпълнител за дейности свързани с информационните технологии.

Проверка по рама

Изпращам ви публична информация на обявени процедури с избрани изпълнител. Всичките те са обявени по времето на управлението на Иво Иванов като председател на АПИ, като случайно или не, всички процедури са спечелени само от един и същ кандидат!!!
Служителите от АПИ се опасяват, че ако се върне Иво Иванов като директор на ТОЛ-а, злоупотребите с публични средства в ИТ сферата ще продължат с пълна сила.

Материалът Сигнал до Новините Днес: Гласят Иво Иванов за шеф на ТОЛ системата, злоупотребите за милиони продължават? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ