България

Сигнал до Новините Днес: Наталка пада от екран заради нисък рейтинг, ББ е безсилен (+ЧАТ с признания)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

2022-а започва лошо за Наталка – палавата любовница на ББ скоро ще падне от екран заради изключително нисък рейтинг, съобщи източник на Новините Днес от студиото на bTV. Оперативният шеф Антон Хекимян дори получил нареждане от задграничните босове да се раздели с блондинката, срещу което дори властният Шугър деди не може да направи нищо.

Ето целия сигнал до Новините Днес:

Наталка се оплака на приятелки, че ББ не ѝ разрешил да замине за топла дестинация за Коледа. Под разрешил блондито имала предвид допълнителни средства за харчене. Но се похвалила, че все пак Чичко Паричко от Банкя я дарил с 20 000 лева коледен бонус.

В пoследните дни Наталка била неотлъчно до любимия си. След като се прибрала от родното Велики Търново, Наталка не пропуснала да се похвали на колежки и дружки, че връзката с ББ не е прекъсвала. Приятелките ѝ обаче се съмнява в това, тъй като Наталка правила отчаяни опити да привлича мъжко внимание.

Проверка по рама

Петимната за ласки намерила време да се сваля на футболиста от „Лудогорец“ Кирил Десподов, разкри източникът на Новините Днес.

Очевидецът на драмите дори изпрати скрийншот от чат на палавницата с нейна дружка като доказателство, че Наталка разказва за срещите си с ББ. Приятелките обаче издали, че от bTV пратили предаването ѝ в друг часови пояс заради нисък рейтинг и въпреки протекциите и влиянието на ББ.

Така Петя Дикова вече ще е в ефира с час повече за сметка на Наталка, която е преместена в още по-негледаем час. Хекимян бил притиснат от чужбина да махне Наталка, но засега само я преместил в друг часови пояс.

Материалът Сигнал до Новините Днес: Наталка пада от екран заради нисък рейтинг, ББ е безсилен (+ЧАТ с признания) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button