България

Сигнал до Новините Днес: Останките от ГЕРБ на бунт срещу Севда ТВ, мотае пенсионирането на Бойко

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Останките от разпадащата се ГЕРБ се разбунтуваха срещу пиарката на Бойко Севдалина Арнаудова, която изненадващо реши да играе сечено на бунтарите, които искат да сменят Борисов преди окончателно да е убил партията.

Сигнал до Новините Днес от редиците на шайката разкри, че важните гербопитеци се бесни на Севда ТВ, която си придавала важности на незаобиколим фактор и по цял ден пълнела главата на Буци с дивотии колко е велик и как без него ГЕРБ загива.

Новините Днес научи: Бойко и Севда ТВ сеят опорки в Нова и bTV, Вуйчо Спас играе двойна игра

Така, вместо да сдава поста, каквито са очакванията на враждуващите лагери в ГЕРБ, Джипко Бибитков се самонавива, че без него партията съвсем ще се срине. За ролята на корпулентната Севда говори и фактът, че след изборния разгром, когато ГЕРБ беше изпратена в нокаут, отчаяният Буци се заключи в Банкя и сдаде временно властта именно на своята пиарка.

Проверка по рама

ПАДЕНИЕ: Бойко сдаде властта на Севда ТВ

Както първи писахме, хунтата се раздира от вътрешни конфликти в битка кой да овладее останките от бившата управляваща партия. Враждуващите са две големи фракции, оглавявани от вечния мераклия за постове Томислав Дончев и политическата пеперудка Даниел Митов – Къдравата Сю.

Очевидно Севда ТВ е трън в очите в петата и на двете фракции, защото вместо да убеди Тиквата, че е време да се пенсионира и да харчи пачки от чекмеджето, преди да му го вземат, след като се установи откъде е пълнено, Буци продължава да упорства и да не сдава поста на нов лидер.

Материалът Сигнал до Новините Днес: Останките от ГЕРБ на бунт срещу Севда ТВ, мотае пенсионирането на Бойко е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button