България

Сигнал до Новините Днес: Щерка на кметицата от ГЕРБ заграби съседски имот (СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сигнал до Новините Днес разкри поредното безобразие на печално известната кметица от ГЕРБ в пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева.

Зетят Николай Бончев и кметската щерка Таня

Загрижен читател от общ. Родопи разкри как нейната щерка – Таня Бончева, се облажила с имот общинска собственост.

Само до Новините Днес: ГЕРБ-кметицата Румяна Самоковарева мутрее като Бойко – плаши семейство учители с репресии (СИГНАЛ)

Имотът, за който става въпрос, е на главната улица „Хан Крум” №2 в селото и е точно до къщата на гебропитечката Румяна Самоковарева, където живее с дъщеря си и зет си.

Само в Новините Днес: Кметицата на ГЕРБ в Крумово върти див семеен бизнес с обществени поръчки (ето я Румяна Самоковарева + ДОКУМЕНТИ и СНИМКИ)

През 2017-а започва екшънът. При проверка по номера на имота в Службата по вписванията в гр. Пловдив се оказа, че дъщерята на кметицата -Таня Бончева и нейният съпруг Николай Бончев, придобиват чрез дарение идеалните части от имота на съседите си сем. Чанчевите, които обитават общински терен.

Таня Бончева вилнее под крилото на мама

Други идеални части щерката и мъжът ѝ, който обича да се снима гол, както Новините Днес вече разкри, придобиват същата година и чрез покупка. Дотук няма лошо, но как имотът от общински изведнъж отива в ръцете на кметската щерка?

ГНУСНО: Кмет от ГЕРБ саботира детска градина! Румяна Самоковарева иска имота за свой проект

След като семейство Бончеви придобиват идеални части, започват дело за делба с останалите си съсобственици – сем. Чанчеви, което се води и до днес.

Делото е с номер 8250 от 2018 г. в Районен съд-Пловдив с цел придобиването на целия имот.

Само в Новините Днес: Кметица от ГЕРБ вдигна половин декар палат със заплата 1260 лв., магьосница ли е Румяна Самоковарева или пощипва като Бойко? (СНИМКИ)

Странен пожар избухна в спорния имот, дали е случаен?

Другото интересно е, че в същия този имот на 27 януари 2022-а избухна пожар?! Два месеца по- късно пък единия брат от Чанчеви – Смилен, се самоубива в същата тази къща?

СМЯХ в Новините Днес: Кметицата от ГЕРБ Румяна Самоковарева крие зет като мед – снима се гол за мъжки списания

Интересно е дали полицаите, разследващи пожара в този имот, са взели предвид, че за терена се води дело за делба и дали огънят няма нещо общо с него?

От братята Чанчеви днес Александър е в затвора с присада за старо престъпление, Смилен е покойник, а Тодор Чанчев е изгонен от новите си съсобственици – кметската щерка и е без дом. Мъжът живее при човек от селото, който се е смилил над него и го е приютил.

В цялата тази работа има нещо много гнило, нека НЕ позволим на Тодор Чанчев да остане без жилище, зоват хората от Крумово.

Той няма нищо общо с братята си и тяхното престъпно минало. Дали целта на кметицата е била да прогони „престъпниците” Чанчеви, като им отнеме имота? Дали е етично, морално и законно – остава да каже съдът.

Материалът Сигнал до Новините Днес: Щерка на кметицата от ГЕРБ заграби съседски имот (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Един коментар

  1. Pingback: Сигнал к Новостям Сегодня: Дочь мэра из ГЕРБ наложила арест на имущество соседа (ФОТО) - Новини - Новинар Онлайн
Back to top button
zonguldak escort