България

Сигнал на Новините Днес до МВР: Олигарх на Бойко изкопа басейн в скалите на Буджака, босът на „Трейс” Николай Михайлов нагло гази закона

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

СИГНАЛ до МВР, понеже прокуратурата на Гешев не разследва престъпления на гербопитеци: милионер от обществени поръчки под чадъра на хунтата ГЕРБ изкопа басейн в скалите на защитената местност Буджака край Созопол в пълен разрез със закона.

Басейнът на гербопитека е изкопан в скалите на Буджака

КОШМАР: Жената на Гешев свързана с кървавото ПТП край Своге с 20 жертви, грабежите на ГЕРБ убиват!

Олигархът от обръча на Бойко и собственик на касичката „Трейс” – Николай Михайлов, е добре да свери златния си „Ролекс” – времето на беззаконията на хунтата свърши, Баце вече не е премиер и престъпленията на примитивите от ГЕРБ ще бъдат преследвани и наказвани.

Николай Михайлов (вляво) е винаги около шайката на Баце

Сигнал до Новините Днес разкри, че тарикатът на хунтата си е направил частен плаж с каменен басейн току над морето. Видният усвоител на пари от Столичната община, където още се разпорежда несъстоятелната даскалица по руски Йорданка Фандъкова, е спретнал незаконния басейн непосредствено под къщата му, разположена в комплекс „Созополис”.

Проверка по рама

Ето фирмите, абонирани за държавните милиарди – отзад надничат крадци от ГЕРБ и ДПС

Те са в абсолютно нарушение на всякакви норми на екологичното законодателство и граничат с престъпление. Но както стана ясно от предходни репортажи на Новините Днес, този наглец има дебели връзки”, завършва сигналът на нашия читател.

Наскоро стана ясно, че мажоритарният акционер на „Трейс груп холд“ АД Николай Михайлов е гласувал да получава брутно месечно възнаграждение от 30 000 лв. плюс променливо възнаграждение, съгласно „Политиката за възнагражденията на дружеството”.

Босът на „Трейс“ папка обществени поръчки от ГЕРБ, Буци получава пълно чекмедже и всички са доволни. На това му се вика корупционна симбиоза

Възнаграждението от 30 000 лв. брутно на месец не е било гласувано поименно за Николай Михайлов, а за Председателя на Надзорния съвет, която позиция, обаче, се заема от него.

За изпълнителния директор на дружеството Боян Делчев сумата е 18 500 лв. (плюс бонуси), за председателя на УС Десислава Любенова са определени по 10 000 лв. на месец, а за третия член на УС – по 3400 лв.

Десислава Любенова притежава 1 202 056 акции в „Трейс“ към 30 юни 2020 г. или малко под 5%.

Магазин за Акумулатори

Николай Михайлов контролира пряко или непряко 90,01% от капитала на „Трейс груп холд“, или 21 783 345 акции. Чрез свързани лица той контролира общо 5 514 490 акции – чрез дружеството „Галини Н“ ЕООД, на което е управител, синовете му Галин, Николай и Кристиян, дъщеря му Лилия, брат му Таньо Михайлов, както и партньорката му Десислава Любенова, с която е сключил споразумение за нейните акции.

Материалът Сигнал на Новините Днес до МВР: Олигарх на Бойко изкопа басейн в скалите на Буджака, босът на „Трейс” Николай Михайлов нагло гази закона е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button