България

Сигнал на Новините Днес до НАП: Мишо Булинса, Ники Митничаря и Васко Ръчичката въртят канал за корабно гориво от „Лукойл”, пълнят чекмеджето на Бойко

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Вече не е новина, че Националната агенция за приходите (НАП) проверява руския монополист „Лукойл” за криминални практики, след като въпреки господстващото си положение на пазара за последните 10 години е отчела, че работи на загуба, за което Новините Днес вече писа.

Съвсем неслучайно през този период на власт бяха три правителства на Бойко Борисов, а в „Лукойл” се разпореждаше неговият придворен олигарх Валентин Златев.

МЪЛНИЯ: НАП нахлу в „Лукойл“, Румен Спецов осветлява измами за милиарди по времето на ГЕРБ

Новина е, обаче, по какъв начин лично Бойко Борисов е щипвал милиони от „Лукойл” и кои са главните действащи лица в поредната мутраджийска схема за грабежи.

Проверка по рама

Източник на Новините Днес от мениджмънта в руския монополист разкри ексклузивно, че пари към чекмеджето на Бойко Борисов години наред са текли покрай контрабанден канал за корабно гориво от „Лукойл”, което е било вкарвано незаконно на вътрешния пазар и отдавна изхарчено от вехтите дизели на изнемогващите българи.

Само в Новините Днес: Митничарят на ГЕРБ Васко Ръчичката пълни чекмеджето на Бойко с далавери в „руското“ пристанище на „Лукойл“

Ако се чудите защо нафтата съсипва двигателите, ето причината – хиляди тонове от това неподходящо за автомобили гориво, за което не се плаща акциз и ДДС, са потекли към бензиностанциите, вместо към корабите.

Далаверата е колосална заради ниската себестойност на освободената от дъначни тежести корабна нафта, която, обаче, стига до крайния потребител на цената на дизела.

Зам. митническият шеф Васко Ръчичката е основен играч в криминалната схема

Новините Днес официално подава сигнал до НАП за извършване на проверка на важните фигури в криминалната схема – зам.-директорът на Териториална дирекция „Южна морска” Васил Инджов – Васко Ръчичката, бизнесменът Николай Филипов – бивш съпруг на депутатката Калина Крумова, който заради връзките си в Агенция „Митници” е познат и като Ники Митничаря, Михаил Иванов – Мишо Булинса и сенчест бизнесмен, споменат като Любо.

Николай Филипов – Митничаря е в далаверата от години

Само в Новините Днес: Касиерът на ГЕРБ в митниците Васко Ръчичката пази петролната контрабанда на Николай Филипов и Мишо Булинса (НОВИ ФАКТИ)

Магазин за Акумулатори

Това са тримата разбойници, които въртят нелегален трафик на гориво под чадъра на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов, категоричен е информаторът на Новините Днес.

Поредната далавера на кръга около Баце носи колосални щети от акциз и ДДС, а за капак съсипва и автомобилите ни, ядосва се нашият източник.

Материалът Сигнал на Новините Днес до НАП: Мишо Булинса, Ники Митничаря и Васко Ръчичката въртят канал за корабно гориво от „Лукойл”, пълнят чекмеджето на Бойко е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button