България

Скандал! Бойко наля €5 милиона в „Мис Бикини”, да направи тест за бащинството на дъщеря си Ема!

Мис България Ивайла Бакалова, жената до ресторантьора Веселин Денков, направи нови разкрития за къщата на Бойко Борисов в Барселона и връзката му с Мис Бикини Борислава Йовчева, която има дъщеря – Ема, от Баце.

Вижте отвътре къщата в Барселона на Борислава Йовчева, която роди дъщеря на Борисов (УНИКАЛНИ СНИМКИ на супер ЛУКС)

Пред репортера на „Алфа тв“ Станислав Цанов Ивайла Бакалова директно призова Бойко Борисов да си направи тест за бащинство, за да докаже, че щерката на Мис Бикини не е негово дете.

През 2019 г. Бакалова била помолена от нейна приятелка да помогне на „едно момиче с дете” да се прехвърли да живее от Барселона в Дубай. Въпреки, че Буци купил имот и в Дубай, Мис Бикини не успяла да смени страната, защото била задължена да се омъжи за бизнесмена от шайката – 68 годишният тогава Йордан Христов. Така Бойко се опитал да тушира напиращата лавина от слухове, че е той е истинският баща на момиченцето.

По казуса „Барселонагейт” се изписаха тонове мастило. В крайна сметка мълвата, че испанската прокуратура вече не работи по престъплението, класифицирано като пране на пари, се оказа лъжа – лично опровергана от евродепутата Елена Йончева само преди дни.

Проверка по рама

Аферите на Мис Бикини! Вижте как испанските служби ще докажат, че Бойко Борисов е бащата на детето на Борислава Йовчева

Вече не е никаква тайна, че от 2013 г. досега рекламиращата бикини мома от Сандански е препрала над 5 милиона евро н палата и луксозния магазин в столицата на Каталуня – Барселона.

Знайно е още, че парите, вложени от Баце в поредната Мата Хари, са дошли от неговия придворен олигарх Георги Самуилов – Жоро Инса.

Сега остава Баце само да признае, че мръсните пари са вложени в Борислава Йовчева и в нейното дете, на което той е баща, след това случаят да влезе в дневния ред на прокуратурата, освободена от Каскета.

Материалът Скандал! Бойко наля €5 милиона в „Мис Бикини”, да направи тест за бащинството на дъщеря си Ема! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort