България

Скандал в Новините Днес: Неграмотен турчин от ГЕРБ се подигра с България – кръсти отбора си ФК „Ботеф”, чакат го 2 г. пандиз

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

 

Неграмотният турчин Кемал Ешреф от партия ГЕРБ се подигра в България и нейната светиня Христо Ботев, като кръсти селския отбор, на който е шеф, ФК „Ботеф”, разкри Новините Днес.

Кемал, който е син на кмета от ГЕРБ в Никола Козлево Ешреф Реджеб и е член на мафиотската партия в с. Вълнари, се гаври с национални символи, за което според НК се полагат 2 години затвор. За щастие прокуратурата в Шумен вече се е задействала и прави проверка на скандалните футболни екипи „Ботеф”, остава да видим дали ще свърши нещо, или ще замете под килима подигравката на гербопитека.


Според наш източник Кемал Ешреф е тотално неграмотен, има едва основно образование, като от няколко години се мъчи да вземе средно, но не може да премине изпита по български език.

Проверка по рама
Таткото Ешреф Реджеп


На тия години Ешреф още е ученик в средното училище „Цанко Церковски” в Никола Козлево, където управлява баща му Ешреф Реджеб, който е и лидер на общинската организация на шайката.

Тия антибългари от ГЕРБ са деребеите на Буци в Шуменско


Жената на неграмотника пък – Ширин Вели, бе зам. областен управител на Шумен от ГЕРБ.

Ето какво написаха във фейсбук групата Blue Noisy Boys по повод подигравката с Христо Ботев:

„Искаме да ви запознаем с това безумие, което е извършено от собственика на супермаркет в нашия град. Този антибългарин е опетнил и поругал едно българско име което всеки знае, а името на Христо Ботев.


Той го е опетнил след като го е изписал неправилно върху футболни фланелки на селски отбор в област Шумен, където явно го играе като спонсор или собственик.

Само искаме да отбележим, че същото лице трудно говори български език и миналата година искаше въвеждане на ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изучаване на турски език в училищата в област Шумен.

Магазин за Акумулатори


Призоваваме този антибългарин да изпише правилно името БОТЕВ, дори ако може да бъде подменено с някое друго ако иска име, защото това е недопустимо.

За нас това е подигравателно, дори няма да се съгласим, че в изработката на това нещо е имало нормални българи които да не забележат грешката, ако те го наричат грешка.


Призоваваме ви бързо да изчистите името свято на Христо Ботев”.

Миналата година примитивът Кемал Ешреф отново провокира с изказването, че в Шумен децата трябва да изучават турски език в училище.

„Тъй като над 50% от Шумен е турски, всички училища трябва да се обучават на турски език”, гръмко призова Ешреф в личния си профил на 13 октомври.

Постът и песан от жена му Ширин, тъй като гербопитекът трудно може да си пусне и радиото, камо ли да работи с компютър, сподели източник на Новините Днес от Никола Козлево.


Последва вълна от критики, но не липсваха и похвали за изразената публично идея. Най-вероятно заради острата реакция профилът на Ешреф бе закрит, както и този на съпругата му Ширин Вели.

Материалът Скандал в Новините Днес: Неграмотен турчин от ГЕРБ се подигра с България – кръсти отбора си ФК „Ботеф”, чакат го 2 г. пандиз е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button