11.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Скандал в Новините Днес: Тодор Тагарев мачка жена в Министерството на отбраната (РАЗКРИТИЯ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Несъстоятелният кадър на Москва с US щения Тодор Тагарев се вихри като онбашия в Министерството на отбраната, научи Новините Днес. Последната мерзост, която заформил военният, който от 1986 г. до 1989 г. защитава дисертация във Военновъздушната инженерна академия „Н. Е. Жуковски“ в Москва (СССР), е да мачка своя подчинена в министерството с всякакви способи, за да я принуди да напусне.
Цялата история разказа бившият PR на БСП Жанет Пашалиева, „насладете“ се на геройствата на Тагарев:

Искам да ви разкажа една история…за мъжество, решителност, почтеност, сила и професионализъм. Главен герой в нея е популярният напоследък министър на отбраната Тагарев. Тя започва с благодарности от една обикновена жена- експерт в подчинена негова структура.
Благодаря, г-н Тагарев, че в разгара на огромния, омерзителен, нечовешки скандал с Вашия съветник, който потресе и най- коравите сърца, в разгара на наводнения и кризи, Вие се занимавахте изключително енергично и проявихте мъжество да воювате с една жена.

Повече от месец притискахте, принуждавахте, поръчвахте съшити с бели конци статии срещу нея, без дори да я познавате. С една единствен цел – да бъде отстранена. И защо? Логичен отговор няма, но има предполагаем – защото е добър експерт в своята област и …защото е била медиен съветник на предишния министър.
О, ужас! Спокойно, сега вече е просто специалист, който има право на труд в своята област. Тази жена има професионалната си биография, никога не е била политик и не е имала претенция да прави политика. От какво ви е страх, г-н Министър? Или просто на „принципна база“ правите чистки, все едно сме в онези мрачни времена, срещу които на същата „принципна база“ бяха извършвани репресии.

Проверка по рама

Осмелихте се в разгара на всичко, което се случва в държавата, да извикате по „спешност“ един достоен български генерал, само за да му заповядате точно това – чистка.
Когато тази жена- експерт беше в същото това министерство, преобладаваха позитивните разкази за работата на българските военнослужещи и за цялата Армия, не само за министъра.

Защото всички тези хора са достойни за уважение. По това време не се занимавахме с камерите и сестрите в Пирогов, не питахме кой се е осмелил да пише във Фейсбук и да търсим обяснения за подобни действия.

Тази жена Ви благодари, г-н Тагарев – за висотата и мащаба на Вашето мислене и действия.
Бъдете все така мъжествен, достоен и отговорен към България и гражданите й.

Материалът Скандал в Новините Днес: Тодор Тагарев мачка жена в Министерството на отбраната (РАЗКРИТИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ