22.1 C
София
вторник, септември 26, 2023

СКАНДАЛЪТ: Психопатът, накълцал Дебора, е продукт на изнасилвачите в политиката

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

От няколко дни ври и кипи в държавата по повод изродщината с накълцаното момиче. Всякакви хора се изказват, виждам напъни тази отвратителна случка да се политизира от дребните душички. На вас, дето сега ревете, ще кажа, че вие сте причината за това.
Вие и вашите хора, които изнасилват политиката години наред, доведоха до психопатизация на обществото, до отглеждането на цяло поколение без ценности, без национално достойнство и без грам знание за корените на българите и българщината.

Вие, които се отрекохте от България, които я мразите откровено и безсрамно, даже с гордост от това мерзко чувство, вие, които възпитавахте в култ към парите и охолния живот, вие, които лишихте цяло едно поколение от самочувствието, че са наследници на горд народ с повече от 1300-годишна история.
Вие сте виновни!  И психопатът, извършил това гнусно деяние, е плод на политиката, провеждана години наред. Вие съсипахте ценностната система на българите. Да ви кажа само, че културата на татусите и големите мускули, съчетани с празни глави, много бой и кръв дойде от място, където насилието е начин на живот, където хиляди годишно загиват от психопати, избиващи ги с автомати.

Насилието, включително и срещу инакомислещите, задушаването на другите гледни точки е основна ценност на религията, която изповядвате. А това е религията на алчността, арогантността, омразата към България и всичко българско и неистовата жажда за власт!
Ето това сте вие и психопатът, накълцал момичето, е ваш продукт! И спрете с гнусната пропаганда, защото това дете има семейство и близки, за които това ще е травма за цял живот.

Проверка по рама

Като се нахранят медиите с отвратителната история, ще я забравят и всички дружно ще продължим да копаем дъното на безнравствеността. Защото този модел на поведение ни се налага като успешен и осигуряващ охолен живот.
Пост на д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“

Материалът СКАНДАЛЪТ: Психопатът, накълцал Дебора, е продукт на изнасилвачите в политиката е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ