7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

Скандално! Две красавици от „Игри на волята“ се ожениха една за друга (СНИМКИ от сватбата) –

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Две от участничките във втория сезон на риалитито “ Игри на волята “ стъписаха феновете си с новината, че са се оженили една за друга ! При това не в името на поредния евтин пиар в социалната мрежа, а съвсем наистина!

Става дума за красивата червенокоса Ваня, която успя да стигне почти до края на предаването, и Елена, която пък сме гледали в няколко сериала, защото е актриса по професия.

Ваня Запрянова

Елена Игри на волята

Проверка по рама

Ваня Запрянова , която завърши на трето място в предаването, неочаквано съобщи, че с Елена Василева , са се оженили.

Това разбрахме от техните Инстаграм профили, в които качиха цялата история и това как се е стигнало до сватбата.

Ваня и Елена сватба

„The story of my WIFE‍️‍️
Ето как стигнахме до тук?
Тръгнахме на почивка като съвсем обикновени гаджета В този ден и двете се бяхме облекли в бяло без да се наговаряме. Пошегувахме се, че сме готови за сватба (макар че обикновено сватбите не са с две булки – подробности).

Пристигнахме в хотела и на рецепция ни посрещнаха с думите “Вие за сватбата ли сте?” Избухнахме в смях, а рецепционистката ни гледаше в недоумение Оказа се, че в хотела същата вечер предстои сватба и тя ни е сметна за едни от гостите. Хм… сватба. На тази не бяхме поканени, но за нашата не ни трябват покани И така, решението беше взето!
Ще се женим!
И понеже и двете сме традиционалистки (Нали? Странна дума за точно тази ситуация), все пак сметнахме, че едната булка ще е с костюм, а другата с рокля. Но къде е роклята? Имаме само костюм… май трябва да отложим сватбата ????
След вечеря се завърнахме в хотела. Оправях си багажа и попаднах на… БЯЛА РОКЛЯ Никога не я бях носила. Дори не знаех, че съм я взела… Това беше! Вселената се произнесе – СВАТБА ЩЕ ИМА!
И така, на 19.06.2022 г. обръщението “ЖеноУ” придоби съвсем различен смисъл“

Елена и Ваня сватба

Магазин за Акумулатори

Ваня и Елена Игри на волята

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ