5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

СКАНДАЛНО: Съветник в МС опасно близък с „крадеца на апартаменти“ доц. Манол Соколов

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Съветник в Министерския съвет се оказа опасно близък до „крадеца на апартаменти“ доц. Манол Соколов! Новината съобщи бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов.
Вече ви разказахме, че на 1 септември мистериозно починала Лидия Чакърова, която приписала топ два апартамента в столицата – на бул. „Мария Луиза“ и в кв. „Лозенец“, на началника на клиниката по хирургия в „Александровска болница” доц. д-р Манол Бонев Соколов и на дерматолога д-р Евгения Божикова срещу грижи, но си отива малко след „сделката“.

Покъртителна история. Това написа във фейсбук председателят на комисията по здравеопазване в парламента проф. Костадин Ангелов по повод разследването на Новините на NOVA и Вероника Димитрова за болната жена, която дарява апартаментите си на лекари и след това почива мистериозно.
ПОТРЕС! Двама доктори умориха старица заради 2 апартамента в центъра на София (СНИМКИ)

Ето целия пост:

„Любопитно ми е каква ще бъде позицията на министър-председателя Денков. Той често взима отношение по теми, свързани със здравеопазването.
Новините Днес пита: Има ли здравният министър Христо Хинков личен комисионер? (СНИМКИ)

Това, което не знаете обаче е, че съветникът по здравни въпроси на премиера е в близки отношения с доц. Соколов, уличен в журналистическото разследване.

Проверка по рама

Затова и ще следя с огромен интерес действията на Николай Денков по този въпрос“, заканва се Костадин Ангелов.
Материалът СКАНДАЛНО: Съветник в МС опасно близък с „крадеца на апартаменти“ доц. Манол Соколов е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ