2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

След публикация на Новините Днес: Министър рови схемите на Мариела Папазова в НГДЕК

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Министерството на културата (МК) образува проверка на Националната гимназия за древни езици и култури “Свети Константин Кирил Философ” (НГДЕК) в София след публикация на Новините Днес.
Скандали, уволнения, корупция! Сестрата на ревльото Тити съсипа Класическата гимназия – ето я Мариела Папазова

МК ще работи по всички получени сигнали и може да вземе отношение след приключването на проверката. Това отговориха от пресцентъра на ведомството по повод писмо, изпратено до медиите и подписано от “Бъдеще за НГДЕК”, в които се иска оставката на директора Мариела Папазова, сестра на ревливия джигит Тити Папазов.

“Скандали, уволнения, корупция, доносничене, гонения, падаща мазилка, шуробаджанащина, некомпетентност и еднолична диктатура – с тези думи отчасти може да се опише Класическата гимназия днес…. От 2012 г. насам директор е Мариела Папазова – сестрата на Тити Папазов. Почти всички проблеми датират с назначението ѝ според родители и учители, като през последните 2 г. напрежението ескалира неимоверно”, разказват от “Бъдеще за НГДЕК”.
Посочват, че повече от 35 преподаватели са освободени от длъжност, че има над 25 дела, а разноските, които НГДЕК е платила за тях, надхвърлят 50 хил. лв.

“Бъдеще за НГДЕК” организират петиция с искане за насрочване на нов конкурс за директор. А Мариела Папазова отрича обвиненията срещу нея и не се притеснява от проверки в училището.
Материалът След публикация на Новините Днес: Министър рови схемите на Мариела Папазова в НГДЕК е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ