26.8 C
София
четвъртък, юни 20, 2024

Случи се! Иван Костов изпълзя от „Драгалевци”

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„В момента има реален икономически растеж, нарастване на доходите, което изпреварва инфлацията, намалява безработицата. Макар и бавно, се наблюдава спад на броя на хората, живеещи в бедност. След силно забавяне в периода 2008 – 2021 г. последните три години бързо приближаваме до средното европейско ниво по реално потребление. За каква криза говорят от ГЕРБ?“.

С такива фантасмагории започна речта си Иван Костов в четвъртък вечер, когато ДСБ отпразнува 20 години от създаването. Смуглият бивш премиер изпълзял от палата в „Драгалевци” специално за джамбурето на бутиковата си партия ДСБ, която може да се похвали с цял файтон избиратели и порочен брак по сметка с драпащите към острови бизнесмени от ПП.

Според убиеца на СДС от ГЕРБ говорели за криза, защото, всъщност, властовият модел на партията на Бойко Борисов бил в криза.

В изказването си Иван Костов цитира част от учредителните документи на ДСБ и каза, че времето било потвърдило анализа на тежките политически, социални и властови пороци, направен още преди две десетилетия. Въобще, Командира запя познатия рефрен „България не ме обича, а аз съм ебати пича”… Па който се върже.

Материалът Случи се! Иван Костов изпълзя от „Драгалевци” е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Проверка по рама

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ