България

Слуга на ГЕРБ в Новините Днес: Костя Копейкин на инструктаж при Бойко дни преди „бунта”(РАЗКРИТИЯ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов е слуга на ГЕРБ и това не е новина. Сензация е обаче фактът, че дни преди днешния протест в центъра на София, пишман патриотът е бил на инструктаж в Банкя лично при Бойко Борисов, разкри източник на Новините Днес от обкръжението на партийния вожд.

Боцнат антиваксър на Копейкин плаши с отмъщение „на остров сред река“– вижте издънката на Николай Дренчев

Както вече писахме, официалният повод за протеста на „Възраждане” е срещу въведения зелен сертификат. Всъщност, истината е доста различна – „бунтът” на платените фенове на Копейкин е насочен срещу новото правителство, срещу президента Румен Радев и лично срещу МВР министърът Бойко Рашков, който посегна на мафията ГЕРБ.

Целта е ескалация на напрежението дотам, че вътрешният министър да бъде принуден да използва сила, което после ще бъде разтълкувано като репресия над протестиращите. Т.е., каква е разликата между хунтата ГЕРБ, която окървави бунтовете през 2020-а, и новото правителство?

Проверка по рама

„Революцията” на Копейкин е срещу Бойко Рашков, обслужва само мафията на ГЕРБ и ДПС (СУПЕР СКАНДАЛ)

Целта на Копейкин прозира и зад новината, че на протеста днес полицаите са арестували въоръжен с револвер симпатизант на „Възраждане”, предаде Lupa.bg.

Преди минути гологлав „възрожденец” бе арестуван, след като полицаите открили у него револвер. Към момента официална информация от МВР за скандала няма.

След като униформените спипали въоръжения протестиращ, той незабавно бил отведен в полицейския арест на Пето РПУ, обясни източник на сайта.

Материалът Слуга на ГЕРБ в Новините Днес: Костя Копейкин на инструктаж при Бойко дни преди „бунта”(РАЗКРИТИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button