20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Службогонци в Novinite-Dnes.eu: Назначения в УНСС по интимна линия, озаптете ректора! (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Назначения по интимна линия валят в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) под управата на ректора проф. Димитър Димитров, алармира източник на Novinite-Dnes.eu от вуза, в който осветлихме доста плагиати, любовници и връзкари.

В предишната публикация за безобразията в УНСС, за което все още оглушително мълчат прокуратурата и Министерството на образованието и науката, споменахме за директорката на „Човешки ресурси” в университета Ина Балабанова

Дамата е на заеманата длъжност от май 2020 г., с други думи е назначение на ректора Димитър Димитров. Известно е, че е близка приятелка на Гергана Кирилова- шефката на кабинета на ректора.

Само в Novinite-Dnes.eu: Ректорът на УНСС прикрива плагиат – приятелка на негова интимна тръпка (ДОКУМЕНТ)

Без значение какво пише в длъжностната ѝ характеристика, през последните четири години изглежда, че основното задължение на Ина Балабанова е да тероризира непослушни преподаватели, да ги заплашва и да им изфабрикува най-различни нарушения на трудовата дисциплина.

Проверка по рама

Плагиат в Novinite-Dnes.eu: Пребиха доцент, подавал сигнали срещу ректора на УНСС Димитър Димитров с 480 000 лв. заплата (СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ)

Балабанова се справя блестящо с тази задача, като действа със завидни безскрупулност и цинизъм.

Като награда за вярната си служба на вожда напористата кариеристка е включена в академичния съвет и в Комисията за академична етика на УНСС.

А и как иначе, като свекърва ѝ е проф. Христина Балабанова от Юридическия факултет на УНСС, а баща ѝ е назначен за шеф на охраната на вуза.

Интересно е, че в профила ѝ в LinkedIn пише, че е завършила магистратура през 2007 г., като между 2007 и 2020 г. не е посочила никакъв професионален опит. В УНСС се питат какви професионални успехи е имала през тези 13 години и ако не бяха семейните ѝ и приятелски връзки, дали щеше да бъде назначена така с лека ръка на ръководна позиция?

Има ли изобщо в УНСС на привилегирована позиция някой, който да не е приятел, роднина или любовница на някого от кръга „Димитров”?

Магазин за Акумулатори

Вижте досегашните „герои” от УНСС, осветлени от Novinite-Dnes.eu: Екатерина Богомилова – опасно близка на ректора, Даниела Кох-Кожухарова – приятелка на Богомилова и на Гергана Кирилова, Светла Цветкова – леля на Богомилова, Блага Благоева и Елена Симеонова– приятелки на Кох-Кожухарова, Балабанова – приятелка на Кирилова и снаха на Христина Балабанова, и т.н., и т.н…

Мафия в УНСС: След новина на Novinite-Dnes.eu ректорът заплашва пребития доц. Димитър Динев (8 въпроса до прокурор + СНИМКИ)

Поредицата от съпруги и съпрузи, деца, снахи, зетьове, любовници и обикновени службогонци-натегачи, плащащи си такса „спокойствие” със сервилничене и пеене на химни във възхвала на вожда, е безкрайна.

За последното е достатъчно да погледнете фейсбук профила на корпулентния ректор Димитър Димитров и коментарите под публикациите. Подобно омерзително за всеки уважаващ себе си академичен човек слагачество е трудно да откриете дори на страниците на най-силните на деня властимащи.

В LinkedIn профила на Ина Балабанова са качени и тези снимки на любимия ректор, от които на нормален човек би му станало неудобно:

Отново поставяме 8 въпроса до всички министри на образованието през последните четири години, както и към прокуратурата:

1. От публикацията в Novinite-Dnes.eu за пребития преподавател измина почти месец. Докога прокуратурата ще чака, за да се самосезира? Или получаващите 480 000 лева годишна заплата като Димитър Димитров са с особен статут и не подлежат на разследване?

2. Предвид бездействието и на двете институции по случая, ако доц. Димитър Динев бъде убит или почине вследствие на продължителния тормоз над него, кой ще бъде виновен?

3. Защо МОН първоначално са обещали да пазят подателите на сигнали за плагиатство, за да не се стига до съдбата на Динев, а впоследствие им обръщат гръб?

4. Защо всички министри на образованието от 2021 г. досега се правят, че не знаят, че според чл. 30 от ЗРАСРБ са длъжни да се самосезират и да назначат проверка от Комисията по академична етика на МОН за плагиатството на ректора на УНСС Димитър Димитров?

5. Нормално ли е в европейска държава висше учебно заведение да бъде крепост на роднини, любовници и плагиати, харчещи данъците ни, а не храм на истински учени, които правят наука, а не я преписват?

6. Нормално ли е в европейска държава плагиати, корумпирани типове, насилници и всякакви други дегенерати да вилнеят из университетите и да бъдат прикривани от министерство, полиция, прокуратура, съд?

7. Докога ще се правите, че проблем в УНСС няма?

8. И защо Студентският съвет вместо коректив е съучастник на Димитър Димитров?

Материалът Службогонци в Novinite-Dnes.eu: Назначения в УНСС по интимна линия, озаптете ректора! (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ