България

Смех! ГЕРБ: Ако бием на изборите те ще са честни, ако загубим са манипулирани

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Готви се мащабна манипулация на изборите. Това каза пред Нова тв Красимир Вълчев, кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС, член на ИК на проф. Анастас Герджиков. Според него не може да се вярва на служебното правителство да гарантира честни избори.

„Не можем да вярваме на думите на Бойко Рашков, нито едно от неговите твърдения не се доказа. Имам информация, че полицията не отговаря на сигнали за купуване на гласове, а фиксацията е към ГЕРБ-СДС“, заяви още той.

Вълчев е убеден, че трябва да се преброят 100% контролните разписки, за да има сигурност за вота.

„Румен Радев се страхува да влезе в дебат, а и злоупотребава с президентската институция, агитирайки чрез нея. Проф. Анастас Герджиков нямаше достатъчно време да води кампания, за да убеди повече граждани да гласуват за него. Но той не разединява нацията, а точно обратно, за разлика от Радев“, каза Красимир Вълчев

Той е убеден, че ни трябва редовно правителство, защото служебното е безотговорно и не мисли за бъдещето.

„Ако ГЕРБ участва в правителство, то ние ще носим отговорност. Това е проблем на експертните правителства – не се носи отговорност“, каза още той.

Проверка по рама

Вълчев одобри тестовете за децата, но е трябвало да се действа по-рано по отношение убеждаване на гражданите да се ваксинират.

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button