България

Смелата Елена: Време е начело на БСП да застане истински ляв човек

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оставка на Корнелия Нинова означава оттегляне от ръководството на БСП и от преговорния процес за правителство. Ако не става въпрос за поредната игра и хвърляне на прах в очите на избирателите и поддръжниците на #БСП, считам за редно госпожа Нинова да се оттегли незабавно от управлението на партията. Това ще е първият тест за почтените й намерения.

Няма как един отиващ си лидер да обвърже партията с толкова важни решения за нейното бъдеще. Преговорите от името на БСП трябва да се водят от човек, определен от органите, който да представлява дългосрочния интерес на партията и да не е дискредитиран пред партньорите. Един политик трябва да е способен да носи последиците от собствените си думи и решения. Всяко друго поведение ще отвори още по-голяма пропаст между ръководството на партията и българските граждани.

Време е #БСП да затвори позорната страница от последната година и да се насочи към бъдещето – избори за президент и вицепрезидент, преговори за работещо правителство, реформа в партията и връщане на левите идеи на масата. Обръщам се и към всички, които носят лявото в сърцето си – Нека започнем да градим бъдещето днес. БСП е по-голяма от всеки председател и може да преодолее грешките, реализирани в последните година-две.

Време е начело на БСП да застане истински ляв човек, с прогресивни идеи и сила да вдъхновява и младите, и възрастните, и бедните, и работещите.

Човек, който носи надежда и предлага решения. Човек, който не търси оправдание в другите, а води смело напред към едно по-добро бъдеще. За България и за нейните граждани.

Елена Йончева

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button