България

СМЯХ! Каракачанов в атака: Бойко Борисов е национален предател

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Замириса на избори и довчерашните „приятели“ вече са врагове. Красимир Каракачанов, който се изживяваше като военен министър в последното правителство на ГЕРБ, изведнъж се еманципира и размя народа, като нарече своя авер в задкулисието Бойко Борисов „национален предател“.

„Бойко Методиев Борисов извърши персонално национално предателство спрямо българите“. С тези думи председателят на ВМРО коментира решението на 47-ото Народно събрание да бъде пусната РС Македония за преговори за членство в ЕС без да е изпълнила нито едно от условията за това, залегнали в Договора за добросъседство, и не само:

„При положение, че още вчера македонският премиер Ковачевски заяви, че не приема френския план, а албанският премиер си позволи да обиди България, вместо остра реакция от страна на българските институции – правителство, парламент, президент, ние днес станахме свидетели на унижението, на което подложиха огромна част от българския народ неговите т.нар. народни избраници“, гневи се в поста си във Фейсбук Каракачанов.

„И ако „Промяната“ беше партия, инсталирана от външни сили, за да инициира обрат в българската позиция за Македония, а „Демократична България“ и ДПС отдавна заявяваха, че са против вето, то голямото предателство беше извършено персонално от Бойко Методиев Борисов“, написа още той.

Проверка по рама

Каракачанов напомня в позицията си, че именно Борисов като министър-председател на България е водил точно обратна политика по отношение Скопие и доказателство за това са Договорът, който подписа през август 2017 г. и Рамковата позиция, която неговото правителство гласува през октомври 2019.

Почетният председател на ВМРО напомня също, че и 44-тото НС, доминирано от ГЕРБ, подкрепяше това национално становище. ГЕРБ като политически субект в позорните изтекли от тогава парламенти също декларираха публично подкрепа, вкл. и на КСНС от февруари 2022 г. Тогава беше декларирано отново неотстъпление от българската позиция, преди да се видят реални резултати от Скопие.

Е, какво видяхме? Наглост, арогантност и агресия!“, чисти имидж корпулентният „воевода“.

Материалът СМЯХ! Каракачанов в атака: Бойко Борисов е национален предател е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Един коментар

  1. Pingback: СМЕХ! Каракачанов в атаке: Бойко Борисов — национал-предатель - Новини - Новинар Онлайн
Back to top button
zonguldak escort