България

Смях в Новините Днес! Натали чегърта ББ: Кирил Петков е най-търсеният мъж

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Натали, която две години цоцка ББ за пари, джипове и апартаменти, започна да чисти имиджа си на компаньонка на Шугър деди с безумна четка за новия кабинет без ГЕРБ и специално за премиера Кирил Петков, докладва наш източник от тв средите.

Само в Новините Днес: Натали и ББ се боричкали в бронирания апартамент на Цветан Василев

Блондинката се появила на екран възторжена от младия и красив министър-председател, на фона на който БиБиКинг изглеждал като пенсиониран фелдфебел, смеела се палавницата.

Първо в Новините Днес: Натали Т. омая фермер-милионер, ББ си хвана нова Мата Хари – водеща в bTV

Проверка по рама

„Честито да ни е новото правителство”, избухна златотърсачката и призова за аплодисменти бурни аплодисменти за новия премиер, който бил „най-търсения мъж в държавата”.

Според нейни близки, дори русокосата Наталка усетила, че вятърът сменил посоката и сега опитвала рязко да се разграничи от ББ и тежките негативи, които идват от връзката ѝ възстаричкия си чичко паричко.

Само в Новините Днес: ББ е много зле, загубата го съсипа (нови признания на Натали Т. от 26 ноември + ЧАТ)

Всичко това, обаче, идва като отмъщение, че ББ спрял да спонсорира креватните ѝ акробатики, с които го впечатли преди две години, припомни източникът на Новините Днес.

Материалът Смях в Новините Днес! Натали чегърта ББ: Кирил Петков е най-търсеният мъж е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button