20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Социален психолог: Кой финансира и управлява кирилпетковци, асенвасилевци, атанасовци?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В България нещата са много лични. Имам предвид не тези играчи, които виждаме – кирилпетковци, асенвасилевци, атанасовци. Говоря за хората, които стоят зад тях и ги управляват. Дали тези хора щяха да се държат по този унизителен за тях начин, ако някой не им е казал – добре, отидете пак на избори, ще ви финансирам? А този някой ще ги финансира, защото той не може да постигне сериозни политически резултати?

Това пита в интервю за „Труд” социалният психолог Росен Йорданов.

Според него мина революцията на юмруците и всички такива състояния и единствената причина този някой да продължава да ги финансира е чистата човешка отмъстителност, инат и злоба. Нищо повече.

„Зад тези персони стоят хора, които имат персонална изключителна ненавист към Бойко Борисов и те са готови да губят, но да продължават тази ситуация. Защото политическата логика е ясна – имаме две партии, които декларират европейска ориентация на България – за ГЕРБ съм сигурен, за ППДБ не толкова, защото те не са монолитна конструкция”, смята психологът.

И още:

Проверка по рама

„Както каза Борисов, всички западни партньори са очаквали да има коалиция между тези две партии. Очевидно да не се случва има други причини. Но времето работи в полза на Борисов, той е крайъгълният камък в българската политика и изборите го потвърждават.

И в последно време решително нарасна персонално неодобрението към всички представители на „Продължаваме промяната“. Ако тези хора не са разбрали, че не могат да бият Борисов на избори, ще агонизираме още известно време”, отсече Росен Йорданов.

Материалът Социален психолог: Кой финансира и управлява кирилпетковци, асенвасилевци, атанасовци? е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ