20.2 C
София
вторник, юли 16, 2024

Социалист пред Novinite-Dnes.eu: Лидерът на БСП Атанас Зафиров беше адютант на червения олигарх Петър Манджуков

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Нови и нови зависимости започнаха да изплуват наяве за временния лидер на БСП Атанас Зафиров. Отлично осведомен източник от развъдника на социализма – „Позитано” №20, разкри пред Novinite-Dnes.eu, че докато е бил в районно кметство по време на 3 мандата управлявалия бургаски кмет Йоан Костадинов (1995-2007), соцлидерът го играел нещо като адютант на червения олигарх и оръжеен търговец Петър Манджуков.

С чичо мултимилионер: Бетонджията Атанас Манджуков прави водка (СНИМКИ)

Понеже няма случайни неща, още по-малко случайни хора във властта, е редно да споменем, че възходът в политиката Атанас Зафиров дължи на баща си полк. Зафир Зафиров, на кого е кръстен и синът на БСП лидера. Младият Зафир Зафиров пък живее в Лондон, съвсем неслучайно…

„Именно бившият командир на Бургаската дивизия полк. Зафиров чрез своите връзки с комунистическите олигарси като Петър Манджуков уреди синчето да влезе в политиката. Лично пиянката Йоан Костадинов пък го набута в районно кметство, където Атанас стана адютант на Манджуков”, категоричен е източникът на Novinite-Dnes.eu.

Материалът Социалист пред Novinite-Dnes.eu: Лидерът на БСП Атанас Зафиров беше адютант на червения олигарх Петър Манджуков е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Проверка по рама

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ