България

СОЦИАЛИЗЪМ в Новините Днес: Синът на Корнелия живее врата до врата с Джордж Клуни

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Браво на Корнелия Нинова – на това му се вика развит социализъм! Синът на вицепремиера и лидер на БСП – шармантният банкер Рафаел Нинов, живее в остров Манханът, Ню Йорк, врата до врата с апартамента на холивудската звезда Джордж Клуни, докладва пред Новините Днес впечатлен служител от „Позитано“ 20.

Остров Манхатън е мечта за американците

Оскъдната информация за охолния живот на наследника на Корнелия гласи, че наемът на луксозното жилище в района, в който живеят нюйоркските знаменитости, е 8000 долара на месец.

Предположението, че Рафаел си е купил апартамента, са по-скоро неверни, защото цените на жилищата в Манхатън са космически – двустайно апартаментче с изглед към Антлантическото крайбрежие не може да се пипне под 4 милиона долара.

Твърди се, че в квартала на Рафаел Титов живеят и рокзвездата Бон Джоуви, пилотът от „Формула 1“ Люис Хамилтън и щерката на бившия президент Доналд Тръпм – Иванка.

Очевидно баровският лайфстайл не е чужд на младия Нинов, който работи като анализатор в банка „Голдман Сакс” за 30 000 долара на месец.

В Манхатън е ситуиран най-големият търговски, културен и финансов център в Америка и се счита за един от най-развитите в света.

Там са концентрирани по-голямата част от забележителностите и голяма част от търговските улици, както и някои от най-високите сгради в света, в това число Импайър Стейт Билдинг и кулите близнаци на Световния търговски център, които бяха жертва на жестокия атентат на 11 септември, 2001 г.

Днес това печално място в Манхатън е оградено и пусто, като носи името Граунд зиро.

Материалът СОЦИАЛИЗЪМ в Новините Днес: Синът на Корнелия живее врата до врата с Джордж Клуни е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort