22.1 C
София
вторник, септември 26, 2023

Спецченге пред Новините Днес: Борислав Сандов рекетирал бизнесмени?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Срещу бившия министър на околната среда и водите Борислав Сандов, част от „зеления октопод“, върви разследване за рекет над бизнесмени, докладва само пред Новините Днес запознат с екшъна източник под пагон.
По оперативни данни чрез подставени лица и НПО-та министърът на екологията и водите в кабинета на премиера с двойно гражданство Кирил Петков е подлагал на откровен рекет бизнесмени, чиито фирми са били обект на нездрав интерес от армията чиновници на МОСВ.

Разработките в спецслужбите касаят конкретни имена на предприемачи, подложени на властова преса с цел обогатяване, като финансовите следи водят до самия Борислав Сандов, издаде източникът на Новините Днес.
Промяна в Новините Днес: Новият министър на околната среда пафка трева (кой е Борислав Сандов?)

Става дума за цял списък с бизнесмени, които са били заставени да си плащат, за да нямат проблеми с МОСВ по определени проекти, по които се изисква министерският подпис на Сандов, спипан преди време лежерно да пафка марихуана.

Дали случайно „екологът“ от Мадан е причисляван от медиите към елита на „зеления октопод“, пита риторично информаторът на Новините Днес.
Очаквайте само в Новините Днес конкретни имена и казуси, по които специалните служби разследват Борислав Сандов

Проверка по рама

Материалът Спецченге пред Новините Днес: Борислав Сандов рекетирал бизнесмени? е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ