България

Спецслужбите ровят: Шефът на „Булгаргаз” прави пачки с Ники Митничаря, Мишо Булинса и Любо

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Изпълнителният директор на „Булгаргаз” Николай Павлов прави пачки в комбина с петролните калинки на Бойко Борисов Ники Митничаря, Мишо Булинса и Любо, които от години пълнят чекмеджето с чутовни измами с нефтопродукти.

24-часовият „Биг Брадър” над петролната мафия на Бойко даде резултат – оборотите скочиха с 40%

Според източник на Новините Днес по такъв сигнал работят спецслужбите покрай драмите с шоковото поскъпване на синьото гориво заради провалените доставки на евтино гориво от Азербайджан, което пък повлече крак на цените от потребителската кошница.

Схемата

Проверка по рама

При получаване на поредната доставка в „Булгаргаз” винаги има остатъчни количества синьо гориво. По вътрешен регламент „рестото” отива в резерва и се използва при нужда и със заповед на изпълнителния директор, в случая Николай Павлов, бе министър на енергетиката в служебния кабинет на Огнян Герджиков. През 2016 г. ГЕРБ го назначи за шеф на „Булгаргаз”.

Петролните калинки на Бойко – Ники Митничаря, Мишо Булинса и Любо лапат по 50 млн. на месец от контрабанда през 3 вериги бензиностанции

Само че изпълнителният директор и тримата петролни влъхви на Баце – Николай Филипов –Ники Митничаря, Михаил Иванов – Мишо Булинса и сенчест бизнесмен, познат в ъндърграунда като Любо, продават този остатък на различни доставчици.

Сигнал на Новините Днес до НАП: Мишо Булинса, Ники Митничаря и Васко Ръчичката въртят канал за корабно гориво от „Лукойл”, пълнят чекмеджето на Бойко

Следата, по която вървят криминалистите е, че тримата играчи от обръча на Бойко осигуряват дистрибуцията, а шефът на държавната газова компания – стоката, обясни информаторът на Новините Днес.

„Булгаргаз” е 100 процента държавно предприятие с краен принципал БЕХ, тоест, крайният собственик е Министерството на енергетиката. Сега остава да видим дали министърът на Слави Александър Николов ще помогне на разследващите да разкрият цялата истина около сигнала.

Магазин за Акумулатори

Материалът Спецслужбите ровят: Шефът на „Булгаргаз” прави пачки с Ники Митничаря, Мишо Булинса и Любо е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button