ЗдравеКовид 19ПоследниСветовни НовиниСвят

Според британската правителствена агенция повечето настоящи смъртни случаи с COVID са ваксинирани

Игра на Богове -Възходът на падението

(Итън Хъф, Naturalnews.com ) -Правителствената агенция Public Health England наскоро публикува нов доклад , който показва, че най-малко 62 % от всички смъртни случаи, свързани с коронавирус (Covid-19), се случват при хора, които вече са били „ваксинирани“.

По стечение на обстоятелствата докладът беше публикуван в същия ден, когато масовите медии разсеяха историята за тайната връзка на (бившия) британски здравен министър Мат Ханкок със съветника си Джина Коланджело.

В деня, в който се счупи

Много хора са пропуснали деня, в който се е „счупил“, но сега той циркулира в интернет, повдигайки много въпроси дали ваксинациите наистина са толкова безопасни и ефективни, колкото твърди правителствената пропаганда.

Пресни данни от Обединеното кралство показват, че ваксинираните хора са три пъти по-склонни да умрат от т. Нар. „Делта вариант“, отколкото хората, които са оставили имунната си система и ДНК сами, просто като кажат „не“ на опасните вещества, както веднъж каза Нанси Рейгън то.

Проучването, озаглавено „ Тревожни и разследвани варианти на SARS-CoV-2 в Англия “, което в момента е 17-то техническо резюме по темата, красноречиво говори за това, което очаква останалите ваксинирани по-късно .

Таблицата в доклада показва, че между 1 февруари и 21 юни 2021 г. 9 571 случая на „делта варианта“ са потвърдени при британци на възраст над 50 години. От тях 8025 са потвърдени само през последните 28 дни.

Проверка по рама

Това внезапно увеличение на новите случаи съвпада директно с новата кампания за ваксинация на Обединеното кралство, доказвайки, че колкото повече хора могат да бъдат ваксинирани, толкова по -висок е процентът на инфекция.

Данните ясно показват, че само 10 процента от всички нови твърдяни случаи на ТОРС-CoV-2 в тази възрастова група са неваксинирани хора. Повече от 37 процента от новите случаи са хора, които, подчинявайки се на правителството, и двамата са получили ваксините.

Важно е да се отбележи, че още 40 % от случаите са възникнали при хора, които са получили поне една доза ваксина поне 21 дни преди да бъдат положителни.

Това означава, че 77 % от новите случаи на инфекция с делта вариант се срещат при хора, които са получили една или и двете дози ваксинация.

Ваксинирането преди делта варианта не помага по никакъв начин

Въз основа на данни, публикувани от английското министерство на здравеопазването, броят на потвърдените случаи на делта варианта сред напълно ваксинирани хора на възраст над 50 години е три пъти по-голям, отколкото при неваксинирани хора.

А за частично ваксинирани хора на възраст 50 и повече години съотношението е девет към едно.

Това, разбира се, означава, че ваксините са опасни и неефективни за предотвратяване на разпространението на делта варианта на коронавирус , въпреки факта, че са получили извънредно разрешение за употреба (EUA) от Администрацията по храните и лекарствата (FDA) изключително бързо .

Преди това бяха извършени само много ограничен брой тестове, които, разбира се, доказаха, че ваксинациите „работят“.

Всеки, който внимава обаче, знае, че Big Pharma е усъвършенствала изкуството на „научната“ броня, за да постигне желания резултат. И точно това се случи по време на тези отвратителни инжекции на „Операция Warp Speed“, както го нарече бившият президент на САЩ Доналд Тръмп.

Заключение

„За съжаление изглежда, че Мат Хенкок отново лъже и вместо ваксините срещу Covid-19 да се върнат към нормалното, те са точно обратното“,  казва Humans Are Free .

Сайтът отбелязва още, че единствените хора, които вярват във всички тези лъжи, са тези, които религиозно следват масовите „новини“ и вярват на всичко, което правителството им казва.

“Тъй като данните, публикувани от правителството от Public Health England, ни показват, че броят на предполагаемите смъртни случаи от делта е най -висок сред тези, които са получили две дози от ваксината.”

Според британската правителствена агенция повечето настоящи смъртни случаи с COVID са ваксинирани

Диета без глад

Back to top button