-1.2 C
София
понеделник, декември 4, 2023

Среден пръст ли? Ето GSM номерата на Емил Костадинов и Йордан Лечков – звънете, не ги жалете

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Едни от главните виновници за погрома покрай мача между България и Унгария са вицепрезидентите на Българския футболен съюз (БФС) Емил Костадинов и Йордан Лечков.
Напук на исканията на феновете на всички отбори и обществеността, въпреки призивите са оставка на продажната клика на върха на БФС от политици от всякакъв калибър, хрантутниците стоят и наблюдават как футболът ни загива, а България буквално се избива пред очите им.

За да ги свали на земята, Новините Днес публикува телефонните номера на двамата тарикати, които разчитат на стари лаври да въртят схеми на гърба на спортистите и обществото.
Емил Костадинов – 0895 – 550 204, 0893 – 337 124, 0888 – 777 707, 0878 – 207 777

Йордан Лечков – 0888 777 666
Върхът на наглостта на Емил Костадинов бе гаврата с феновете след мача с Унгария, когато, напускайки стадиона, вицето на Борислав Михайлов – Боби Перуката, демонстративно развя среден пръст. След като подигравката бе документирана и пусната в медиите, бабаитът сви перките и започна с оправданията:

Проверка по рама

„Това са несериозни твърдения. Изкарват ме някакъв демон. Чета, тези глупости ги разпространява един бивш футболист, който е кандидат за президент на БФС. Малко трябва да се снишат тези хора, защото нещата изобщо не стоят така, както ги представят“. Така Емил Костадинов отрече да е показвал среден пръст снощи, когато столицата гореше заради протестите срещу БФС и цялата клика около Боби Перуката.
Материалът Среден пръст ли? Ето GSM номерата на Емил Костадинов и Йордан Лечков – звънете, не ги жалете е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ