32.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

ССИ каза кога е погребението на Алексей Петров

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Застреляният миналата сряда по време на разходка на Витоша Алексей Петров ще бъде погребан в четвъртък – 24 август, съобщиха от Съюза за стопанска инициатива (ССИ), чийто председател бе бившата барета и един от последните бизнесмени на прехода.

Поклонението ще е от 11 часа в Православен гробищен парк „Св. Архангел Михаил“ в столичния квартал „Бояна“, допълва организацията.

Петров бе убит посред бял ден, докато правел редовния си планински преход с жена, по която също бе стреляно. Тя бе настанена в „Пирогов“ с рана в гръдния кош. Нейната самоличност се пази в тайна, разследващите казаха, че са я разпитали.

Миналия петък след съвещания при премиера с участие на МВР и службите, бе съобщено, че има следи около убийството на бившата барета Алексей Петров, но какви са те няма да бъде дадена информация.

Проверка по рама

Вътрешният министър Калин Стоянов коментира, че се разглеждат две основни версии – отмъщение или финансов дълг. В цялата страна се работи с тежък криминален контингент във връзка с убийството на Алексей Петров и се търси евентуална тяхна съпричастност, допълни той тогава.

Експерти обаче смятат, че с неговата смърт продължава разчистването на криминалния контингент, което започна след неуспешния опит за атентат срещу Иван Гешев.

Само седмица след взрива срещу бронираната лимузина на Гешев, в Южна Африка бяха разстреляни Красимир Каменов – Къро и жена му. Месец преди това Гешев даде голяма пресконференция, на която публично оповести, че Къро стои зад гигантски задкулисен сценарий да бъде изхвърлен от прокуратурата.

После се случи мистериозната смърт на Ангел Христов, единия от Братя Галеви, издирван от Интерпол с червена бюлетина, оказал се неясно как в България.

Материалът ССИ каза кога е погребението на Алексей Петров е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ