1.8 C
София
вторник, ноември 28, 2023

Стана страшно в „Игри на волята“! Наказаха Виолета за нарушение на правилата, но прикриха още един виновник

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Виолета Стайкова получи служебна номинация в „Игри на волята“ и ще трябва да се изправи срещу шампионката по калистеника Цвети Станева на елиминационната битка за оставане в играта.
Бизнес дамата наруши правилата на “Игри на волята” като сподели кой е първият номиниран от Гладиаторите на дъщеря си Денислава, която е част от племето на Старейшините.

Гладиаторите загубиха номинационната битка, а на Арената Стайкова беше обвинена в саботаж. Най-големият й противник – Мартин Николов – Елвиса заподозря, че слабото й представяне е част от стратегия за отстраняването на Цвети. Виолета обаче отрече обвиненията и сподели, че е контузена.
Поредното странно решение на продукцията е да накажат само част от виновниците. Колкото виновна в случая е Виолета, толкова виновна е и дъщеря й Денислава. Зрители негодуват срещу решенията на продукцията, които винаги са щадящи за едни и пагубни за други. 
„Трябваше да накажат и двете – да се явят на дуел една срещу друга и само най-добрата да победи. Така би било честно“, коментират фенове на шоуто. Но част от сценария изтече преди известно време и от него става ясно, че Виолета е тази, която продължава напред, което означава, че Цвети ще си ходи вкъщи. Това със сигурност означава, че коалицията с коалицията на Крум е свършено и няма никакъв шанс да стигне до обединението на племето./show.24-chasa.eu

Проверка по рама
Блиц

Статията Стана страшно в „Игри на волята“! Наказаха Виолета за нарушение на правилата, но прикриха още един виновник е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ