13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Ще кажа истината за… – Най-любопитните новини от България и света

ПРОЧЕТИ СЪЩО

След невероятния гаф, който направи майката на Евгени с покъртителното си държание към избраницата на сина си в последния епизод на „Ерегенът“, днес от телевизията все пак се опитаха да смекчат историята, да замажат гафа, както се казва.

 

От bTV излъчиха дълъг репортаж от рождения ден на бащата на Евегени на морския бряг, на който са присъствали и пианистът, и Валерия. Основен герой обаче, бе майката Светла, която започна да се оправдава, че била под стрес по време на снимките в Турция и според нея това е причината за ужасното й държание.

 

Проверка по рама

Поведение, което дори бе сравнено с това на голямата актриса Джейн Фонда в кинохита „Свекървище“. Само че вече има повече от любопитен обрат!

Свекървата поиска бъдещето бебе на Евгени и манакенката да носи нейното име, но не стана ясно, как се казват двете й внучета от брата на пианиста. И това след неприкритото презрение и лошо отношение, което майката на Евгени – Светла, демонстрира към победителката.

 

„Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме възможност да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме само 10 минути, не знаех нищо за нея, бях стресирана. Страхотна е, много я харесвам“, заяви впоследствие Светла Генчева, а думите й станаха част дори и от централните новини на медията.

Валерия дори вече не иска бъдещето дете на влюбените да се казва Светла. „Вече не е задължително да е Светла, важното е да е само „С“, това беше просто шега“, каза примирено бъдещата свекърва.

Магазин за Акумулатори

А бащата Танко и тя пожелаха на двамата да се разбират и да се обичат. „Ако имат нужда от помощ винаги ще бъдем зад тях, ще ги подкрепяме, ще помагаме и ще им се радваме много. Определено сме много щастливи“, казаха те. Според зрители обаче свекървището ще вгорчи живота на бъдещата си снаха.

„Майка му се държи се абсурдно с Валерия. Грубо, дори невъзпитано, потресена съм от отношението към нея“, пише зрител. „Малее мале…да си живее с майка си,щото това е псохотрилър… да звъни на мама по 2 пъти, мама да е на 1во място.. я се жени за мама и да се свършва.. това не е нормално“, коментира друг.

Колкото до самата Валелия – в Инстаграм профила си тя бе повече от категорична за избора си:

„Много съм влюбена в Евгени и всъщност това, което изпитвам към него никога не съм го изпитвала към никой до момента. Затова и смятам, че е много истинско и наистина се надявам то да е двустранно, да не е просто от моя страна. Надявам се да е успял да изпита това, което изпитвам аз към него, защото аз го изпитах благодарение на това той какъв човек е и всичко, което той е направил за мен до момента.“/show.blitz.bg

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ