Криминални

Столичен педофил без зъби атакува 13-годишна със секс оферти

Възрастен педофил без зъби беше задържан от ловеца на педофили Ален Симеонов и негови съратници в София. Белокосият извратеняк беше изненадан във вторник на бул. „Владимир Вазов“ в ранния следобед, пише „Телеграф“.

Симеонов сподели на живо в профила си във фейсбук, че дядото е искал секс с 13-годишно момиче, което няколко пъти му казало, че е девствено. Както педофилът описвал, че е много добър и иска да му е „баща“, така в следващия момент написал „искаш ли да ми го видиш“, изчете част от кореспонденцията Ален.

Освен това предлагал френски ласки, както и други „неща от живота“.

В гражданския арест участва и учителят по история Александър Александров, който също подкрепя каузата да се направят присъдите на педофилите ефективни, тъй като в момента те получават основно условни.

Беззъбият педофил започна да обяснява, че ще извика полиция, дори опита да хвърли телефона си на земята, за да го счупи, но действията му бяха осуетени. Виждайки, че няма какво да прави, дядото започна да вика, че иска линейка, а не полиция.

Проверка по рама

След броени минути дойде патрулка и спешна помощ. След като се оказа, че педофилът и здрав и му няма нищо, беше окован с белезници и отведен в ареста.

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort