ЗдравеСветовни Новини

Страните с по-малко ваксинирани имат по-малко случаи на Covid, отколкото напълно ваксинираните, според проучване на Харвард | Новините Днес

 

Ново проучване, публикувано в European Journal of Epidemiology, демонстрира това, което „теоретиците на конспирацията“ казват през цялото време: ваксините срещу COVID-19 причиняват симптоми, които водят до диагнози COVID-19, вместо да ги предотвратяват.

Ученето, “Увеличението на COVID-19 не е свързано с нивата на ваксинация в 68 държави и 2947 окръга в Съединените щати„Беше ръководен от SV Subramanian, който е свързан с Харвардския център за изследване на населението и развитието, както и с катедрата по социални и поведенчески науки в Harvard TH Chan School of Public Health.

Проучването анализира данни от 68 държави и 2947 окръга в САЩ.

„Ваксините в момента са основната стратегия за смекчаване на последиците за борба с COVID-19 в световен мащаб. Например, разказът, свързан с текущото увеличение на новите случаи в Съединените щати (САЩ), се твърди, че се дължи на райони с ниски нива на ваксинация.
Подобен разказ се наблюдава и в страни като Германия и Обединеното кралство. В същото време Израел, който беше приветстван с бързите и високи нива на ваксиниране, също отбеляза значително възраждане на случаите на COVID-19.

Проверка по рама

 

Проучихме връзката между процента на напълно ваксинирано население и новите случаи на COVID-19 в 68 държави и 2947 окръга в Съединените щати.

 

Те са използвали данните за COVID-19, предоставени от Our World in Data за анализ на различни държави, достъпни към 3 септември 2021 г.

За анализа на окръжно ниво в САЩ те използваха данни от екипа на Белия дом за COVID-19, налични към 2 септември 2021 г.

Сравнявайки страни с различни проценти от населението, напълно ваксинирано срещу COVID-19, те откриха, че „страните с по-висок процент напълно ваксинирано население имат повече случаи на COVID-19 на милион души“.

Магазин за Акумулатори

„На ниво държава не изглежда да има видима връзка между процента на напълно ваксинирано население и новите случаи на COVID-19 през последните 7 дни (фиг. 1).
Всъщност линията на тенденцията предполага незначително положителна връзка, така че страните с по-висок процент на напълно ваксинирано население имат повече случаи на COVID-19 на милион души.

 

По-специално, Израел, с повече от 60% от населението си напълно ваксиниран, имаше най-големия брой случаи на COVID-19 на 1 милион души през последните 7 дни.
Липсата на значителна връзка между процента на населението, напълно ваксинирано и новите случаи на COVID-19, е допълнително илюстрирана, например, със сравнението на Исландия и Португалия. И двете страни имат повече от 75% от населението си напълно ваксинирано и имат повече случаи на COVID-19 на милион души, отколкото страни като Виетнам и Южна Африка, които имат около 10% от населението си напълно ваксинирано.

 

По същия начин в САЩ графствата с най-висок процент на ваксинации имат най-високи случаи на COVID-19.

„Също така в американските окръзи средният брой на новите случаи на COVID-19 на 100 000 души през последните 7 дни е много сходен във всички категории на процента от напълно ваксинираното население (фиг. 2).

По-специално, има и значителни различия в новите случаи на COVID-19 в рамките на категориите процента от напълно ваксинираното население. Също така не изглежда да има значителен признак за намаляване на случаите на COVID-19 с по-висок процент от напълно ваксинираното население (фиг. 3).
От първите 5 окръга с най-висок процент на напълно ваксинирано население (99,9-84,3%), Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ (CDC) идентифицират 4 от тях като окръзи с „високо“ предаване.

Окръзите Чатахучи (Джорджия), Маккинли (Ню Мексико) и Аресибо (Пуерто Рико) имат над 90% от населението си напълно ваксинирани и трите са класифицирани като „високо“ предаване.
Обратно, от 57-те окръга, които са класифицирани като „ниско“ предаване от CDC, 26,3% (15) имат процент от напълно ваксинираното население под 20%.

Тези видове проучвания показват, че Big Pharma и правителствените здравни агенции като FDA и CDC лъжат хората. Те обаче са склонни да бъдат „оттеглени“ след публикуването им.

Ваксините срещу COVID-19 не само не предлагат никаква полза, но и убиват и нараняват хора, поради което много дисидентски лекари и учени днес ги наричат ​​„биологични оръжия“.

Източник: TierraPura, превод от Новините Днес

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button