Криминални

Строител рекетиран за 6 млн. лв. кеш от Бойко за апетитна магистрална поръчка (СИГНАЛ)

Имаме сделка, но първо 6 млн. лева….

Собственик на голяма строителна фирма е бил рекетиран за колосалния рушвет от 6 млн. лева лично на премиера Бойко Борисов, за да спечели апетитна обществена поръчка покрай един от големите магистрални проекти на хунтата ГЕРБ, разкри ексклузивно източник на уебсайта Narod

Това пише в сигнал до прокуратурата и ДАНС, подаден от висш чиновник, по-късно уволнен заради разгласяване на тайни от корупционната кухня на глутницата около Баце, издаде информаторът ни.

Случаят е от лятото на 2016 г., когато мутрата от СИК властваше с втория си кабинет, потънал безславно с оставка под напора на народния гняв.

200 млн. лв. ДАЛАВЕРА за опасен участък от АМ “Тракия”. Парите прибрани !

Проверка по рама

 

В момента сигналът на едрия бизнесмен е сред проучваните от служебното правителство на Румен Радев. В текста се съдържат достатъчно данни – името на бизнесмена, номера на компрометираната обществена поръчка и причините, поради които е поискан подкупът.

Налице са всички предпоставки скандалът да бъде оповестен публично, за да стане ясно и на най-големите скептици как се управляваше държавата от мафията ГЕРБ, категоричен е информаторът на Narod

300 млн. лева ДАЛАВЕРА ! PCR-ът струва 8 лв., дерат българите с по 100 и нагоре

 

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

One Comment

  1. Pingback: Бойко уреди US санкциите срещу Делян Пеевски! Целта е да го изтласка от общия им бизнес! - Новините Днес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button