12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Строителят Христо Давидов първо бил пребит до смърт, след това обесен

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Версията, че 29-годишният Христо Давидов от село Пчелище е пребил бившата си приятелка Теодора, след което се е обесил, е на път да отпадне. В документ от патолог пише, че младият мъж има прободни рани в областта на корема и гърдите, спукани ребра. От Окръжна прокуратура – Велико Търново посочили пред Lupa.bg, че не изключват и хипотезата Христо да е бил убит.
„Напредваме в разследването. Има готови експертизи, но чакаме още да излязат. Искаме да видим ДНК експертизата и други неща, за да можем да обявим причината за смъртта на младия мъж“, обясниха пред медията ни от държавното обвинение във Велико Търново.

„Мислим, че брат ми е убит, но кой, как, никой не може да каже. Двамата бяха разделени от 2 месеца и 11 дни. Не знам защо вечерта Христо е отишъл в нейната къща и оттам насетне какво е станало. Тя е единственият жив свидетел“, каза Велизар Давидов.
Близките се съмняват, че в мистериозния случай е замесен и трети човек. Възможно ли е бившата приятелка на Христо да е имала любовник, който от ревност да го е погубил?! По неофициална информация младият мъж е бил в къщата на бившата си, за да й помогне да направи ремонт.

Вечерта на 11 срещу 12 март 29-годишният Христо Давидов бе намерен мъртъв, а бившата му приятелка Теодора – в безпомощно състояние. Първоначалната версия бе, че младият мъж я е пребил жестоко. Тя изпаднала в безсъзнание, а той решил, че я е убил и сложил край на живота си.
„Момчето е от много добро семейство, със строителство се занимава. Жената, на която е работил, не я познаваме, тя не е местна, отскоро е в нашето село. Не се е регистрирала, сякаш е в нелегалност. Пътува често до Велико Търново“, коментираха пред медията ни жители на Пчелище.

Проверка по рама

39-годишната Теодора е учителка по образование. Местните хора обаче не я харесват и смятат, че заради нея Христо е мъртъв. Те разказват, че във вечерите преди трагедията край къщата на жената обикаляла кола. Трябва полицията да разбере чий е нейният собственик и има ли той връзка със смъртта на Христо. Жителите на Плачище събират подписка за изселването на учителката.
Криминално

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ