България

СУПЕР СКАНДАЛ: Общинар от ДПС си поръчва мъж за любов, но бяга и не плаща (ИЗПОВЕД)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Съдебен спор” осветли съдбата на млад мъж, който като малък бил изоставен от майка си и е отгледан в социални институции. Сега продава тялото си на мъже. Твърди, че сред неизрядните му клиенти са кметът на Свищов Генчо Генчев, общински съветник и бивш депутат.

Доктор Фами Али е семеен…

Йордан Йорданов, който се определя като мъжки ескорт, твърди, че е предоставил сексуална услуга на общинския съветник от Крумовград и председател на Комисията по здравеопазването и социална политика д-р Фами Али, който обаче не му платил.

По твърдение на Йордан двамата са се срещнали през февруари в хотелска стая. Личният живот безспорно е неприкосновен, но когато си избран от хората и получаваш заплатата си от тях, най-малкото им дължиш обяснение.

Затова попитах г-н Али: „Ако Вие сте просто един възрастен господин, който има увлечение и към калинки, няма проблем. Вие обаче сте длъжностно лице.

От Вашите решения зависи какво се случва с този град. Доколко сте зависим и независим във взиманите от Вас решения?!“. Вместо да отговори, той хукна да бяга с маска на очи“, написа във фейсук водещият и главен редактор на „Съдебен спор“ Жоро Игнатов.

Материалът СУПЕР СКАНДАЛ: Общинар от ДПС си поръчва мъж за любов, но бяга и не плаща (ИЗПОВЕД) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort