12.8 C
София
петък, април 19, 2024

СУПЕР СКАНДАЛ в Narod.bg: Германия ни върна шестима убийци и изнасилвачи с чартър от Мюнхен, сглобката мълчи (ЛИНК)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Докато премиерът на сглобката Николай Денков ни залъгва, че нямало никаква драма с връщането на бежанци от Европа в България, тихомълком Германия ни е изпратила с чартър от Мюнхен 23-ма мигранти, сред които шестима осъдени за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабежи и пране на пари, научи само Narod.bg.

Наш източник предостави линк от сайта на германската Баварската държавна служба за убежище и репатриране (LfAR), където е качена новината с дата 8 февруари.

Заглавието е „Успешно депортиране на престъпници в България” и гласи следното:

На 8 февруари 2024 г. малък чартър с 23 души, които трябваше да напуснат страната, излетя от летище Мюнхен за София, България, организиран от Баварската държавна служба за убежище и репатриране (LfAR) и придружен от Федералната полиция.

Сред репатрираните бяха шестима души, осъдени наред с други неща за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабежи и пране на пари.

Проверка по рама

„Беше и е важно за Държавната служба за убежище и репатриране по всяко време да дава приоритет на връщащите се престъпници, които трябва да напуснат страната“, подчертава Аксел Щролайн, президент на LfAR.

LfAR би искал изрично да благодари на всички участващи органи и органи за успешното и гладко сътрудничество.

МВР: Върнати са 6-има българи с присъди в Германия и 18 сирийци

По повод питане в НС министърът на вътрешните работи Калин Стоянов призна, че става дума за полет от Мюнхен за София, с който са върнати 18 сирийци и 6 българи. Осъждани са само българите и всички са излежали присъдите си в Германия. Стоянов посочи, че според спогодбата за реадмисия на мигранти между България и държавите членки на ЕС, държавата е длъжна да приеме обратно и български граждани, изтърпели вече присъдите си.

Материалът СУПЕР СКАНДАЛ в Narod.bg: Германия ни върна шестима убийци и изнасилвачи с чартър от Мюнхен, сглобката мълчи (ЛИНК) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ