0.6 C
София
сряда, март 29, 2023

Свиха новичък „Мерцедес“ S-класа от къща в Герман

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Лъскав „Мерцедес“ S-класа бе задигнат от къща в Герман миналата вечер, ожалиха се собствениците в социалните мрежи. Автомобилът е произведен през 2019 г., а цената му на старо е около 120 000 лева. Това е по-стария модел на немското возило, който в момента е сред най-задиганите от крадците.
„Нагло откраднаха колата ни от къщата ни в Герман! Има информация за автомобила ми, че колата не е излизала извън София и се намира в гараж в района на Панчарево! Моля, ако някой има камера в този район, да я провери между 3,46 ч. и 4,30 ч. На нашите камери се виждат лицата, но не знам посоката на тръгване извън селото!“, пише собственичката, която във Фейсбук се представя като Мария Бела.

Най-вероятно колата не е застрахована, защото дамата публикува поне 10 апела в последните часове с призиви за съдействие. Сигнализирана е и полицията. Според източник на Lupa.bg, колата е била паркирана в двора на къщата в Герман, обитавана от семейство богаташи.
„Търсим смели мъже, които да обикалят тази вечер Горубляне и да се оглеждат за автомобила, снимайте и изпращайте – може и да е с друг номер, колата се търси денонощно! Моля ви за съдействие. Много сме, силни сме!“, призовава собственичката.

Криминално

Новините Днес
Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ