България

Сюлейман Пюси с нови с нови премъдрости

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много пъти съм си мислела, че, подобно на Плювналиев, и тоя трябва да ходи отвреме навреме на здравен специалист по душевните заболявания. Или най-малкото близките му да не му позволяват да се излага с простотиите си.

Поредната „премъдрост“ на Соломончо прави някаква корелация между колективен интелект, БВП и ваксинирани. Всъщност уравнението, дадено от Пуси, е дълбоко невярно. Например колективният интелект на стадо овце им позволява безропотно да ги стрижат и бодат и накрая заколят, без да има и капчица съмнение в добрите намерения на овчаря. Ама я се опитайте да го направите с лъвове същото! А няма спор, че в случая стадото е с доста по-нисък колективен интелект, нали?

Неистовата омраза на Сюлейман Пуси към неваксинираните и тези, които не са съгласни с новия световен ред, който сънародниците му се опитват да наложат, минава границите на разума. Всяко негово изказване е свързано с това да се налагат наказания на тези, които мислят и не искат да се ваксинират и как да се накарат останалите да се набоцкат.

Винаги съм била за най-простите решения. Има проблем – маха се проблема. В случая проблемът е ясен и всеки ден изтрещява все повече. Сюлейман е толкова вреден за България, че трябва да бъде озаптен. Освен, където ни набута в НАТО, той постоянно продава интересите на България. И странно е защо в момента влияе на политиката? Много ми се иска Президентът да отговори на въпроса защо допуска подобни мекерета да го съветват?

Елена Гунчева

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

магазин за авточасти
Back to top button