ЗдравеКовид 19ЛюбопитноПоследниРазследванияСветовни НовиниСвят

Тайнствените смъртни случаи на пилоти се увеличават в световен мащаб и голям брой полети са отменени

Втората статия по-долу, от  The Colorado Herald , гласи, че няколко авиокомпании в САЩ наскоро са отменили повече от обичайните полети.

Авиокомпаниите се ваксинират с първата доза ваксина срещу SARS-CoV-2 със скорост 96-99% (!). По време на докладването 17 пилоти са умрели от „covid“ . През лятото. На относително млада възраст (37 в един случай).

Напомняме на читателите, както и на докладите по-долу, че пилотите са едни от най-здравите хора някога и трябва да бъдат.

„Колорадо Хералд“ правилно задейства аларма за НАШИТЕ рискове като летящи ваксинирани пациенти. Изправени сме срещу същите рискове като самите пилоти, въпреки че може да не сме толкова здрави.

И ние силно препоръчваме да кликнете върху новата страница за нас, The Colorado Herald. Те не се страхуват да пишат за това, от което ни отдалечава MSM (основните медии).

Вижте тази статия , която наскоро беше публикувана под заглавие „4 пилота на British Airways умряха след ваксинация срещу COVID-19. Испания и Русия се страхуват от образуването на кръвни съсиреци по време на полети на самолети. „

Проверка по рама

Може ли ваксината да е причина за смъртта?

Докладите за загинали пилоти в момента предизвикват раздвижване. Четирима пилоти на British Airways наскоро починаха за много кратко време.

Точно преди есента (16 юли 2021 г.) е публикуван друг доклад, в който се посочва, че между февруари и май 2021 г. до 5 пилоти на американската авиокомпания Jet Blue Airlines са загинали.

Това ни кара да се замислим, защото тази професионална група трябва да се подлага на редовни щателни прегледи на здравето си – само тези, които са в най-добро здраве, могат да летят със самолета.

И какво стана?

Мнозина се страхуват, че ваксинациите с повишено внимание могат да играят роля в тези смъртни случаи.

Самата British Airways не коментира причината за смъртта на пилотите. Те отрекоха само връзката между случаите чрез Twitter (например след ваксинация?).

Магазин за Акумулатори

Това обаче не спира речта – а точно обратното. Фактът, че пилотите трябва да преминават медицински прегледи на годишни интервали до шест месеца, не е неизвестен.

Пилотите се подлагат на медицински прегледи всяка година. Този преглед обхваща сърцето, зрението, слуха, мозъка и т.н. От определена възраст трябва да се извършва здравна проверка на всеки шест месеца. Много е малко вероятно тези пилоти да имат някакво предишно заболяване.

Между другото, много индийски пилоти са починали наскоро!

Смъртта на пилоти в Индия

Само през май в Индия загинаха петима пилоти, като други източници дори съобщават за 17 смъртни случая.

Говори се, че тези хора са загинали на Covid-19. Ваксинацията на пилотите в Индия обаче трябваше да започне чак през май – и една от засегнатите авиокомпании заяви, че вече е ваксинирала голяма част от своя персонал.

Остава неясно дали въпросните пилоти са били ваксинирани срещу covid малко преди смъртта си.

По отношение на риска от тромбоза в резултат на ваксинации и повишения риск от тромбоза по време на полет, много хора се чувстват неудобно.

При „установяване на факти“ чрез Ройтерс научихме, че смъртните случаи сред ваксинираните пилоти са „неизвестни“, поне не за британската регулаторна агенция MHRA – но това, за съжаление, не означава нищо.

Хиляди полети, отменени поради болест или смърт на пилоти

Според Дарси Шьонинг, според проучване от 2014 г., публикувано в Journal of Thrombosis and Hemostasis , пилотите са изправени пред повишен риск от проблеми със съсирването поради чести и дълги полети.

Поради това пилотите се насърчават да са наясно със симптомите на дълбока венозна тромбоза и проблеми със съсирването и да вземат предпазни мерки, като носене на компресионни чорапи и изпъване на краката по време на дълги полети.

На 15 юни 2021 г. Medical News Today публикува проучване, показващо повишен риск от образуване на кръвни съсиреци и нисък брой тромбоцити при реципиенти на AstraZeneca COVID-19.

Някои изследователи предполагат, че тъй като етилендиаминтетраоцетната киселина (EDTA) предизвиква реакция на цялото тяло във ваксините, след като ваксината влезе в контакт с тромбоцитите в човешкото тяло, тромбоцитите се активират, което ги кара да променят формата си и да предават химични сигнали на имунната система .

Тези тромбоцити отделят тромбоцитен фактор 4 (PF4), който регулира съсирването на кръвта. Въпреки това, при някои хора, PF4, след неопределен период от време те случайно се прикрепят към ваксината и образуват големи „комплекси“.

Тъй като комплексите са „непознати“, човешкото тяло интерпретира клъстерите като заплахи. По този начин имунните клетки в организма погрешно атакуват PF4, като им пречат да предотвратяват проблемните кръвни съсиреци, които се появяват при някои получатели на ваксината COVID-19.

Пилотите (т.е. всеки, който лети) имат повишен риск от образуване на кръвни съсиреци. А получателите на ваксини COVID-19 също са изложени на повишен риск от образуване на кръвни съсиреци. Така че тук имаме двоен риск.

Фактите на Reuter не могат да скрият факта, че повишеният риск, който се засилва от някакъв повишен риск, е катастрофа , но не отчита човешкия живот или истината, както се вижда от пропагандата, която те създават в момента много бързо.

Авиокомпании и изискващи Covid ваксинация

Сега Delta Airlines дори изисква ваксинация срещу COVID-19 за всички нови служители, излагайки ги на риск от образуване на кръвни съсиреци и смърт.

American Airlines не изисква ваксина, но дава на служителите 50 долара почивка на ден за ваксинации.

Нито Delta, нито American Airlines споменават значителния риск за наземните работници, да не говорим за тези, които прекарват много време в облаците.

Най-малко четирима пилоти са починали наскоро в British Airways, но превозвачът иска да знаете, че смъртта им е абсолютно несвързана. А установителите на факти и Reuter работят усилено, за да разсеят всички слухове, че пилотите могат да умрат от ваксината COVID-19.

British Airways може да се похвали с 85% покритие на ваксинацията на своите служители.

Авиокомпаниите толкова бързо следват разказа за ваксинирането на COVID-19, че забравят, че е заложено благосъстоянието на техните собствени служители!

Заключение

Според flightaware.com в света се отменят средно 120 000 полета годишно. Това би било средно 329 полета на ден. Двудневната средна стойност ще бъде 658 анулирания.

Между петък и събота (18-19 юни) обаче имаше  3 533 анулирания (1 766 на ден) . Това е 580% увеличение в целия свят на отменени полети през тези два дни!

По време на инспекцията на 19 юли 2021 г. е имало 1783 отменени полета , така че тенденцията от юни 2021 г. продължава и през юли 2021 г. Нека всеки направи своето мнение.

От екипа на https://novinite-dnes.eu
Ако и ти искаш да станеш част от екипа на опозицията, пишете ни на [email protected]
📌Последвайте ме в Телеграм https://t.me/RonyRony

Тайнствените смъртни случаи на пилоти се увеличават в световен мащаб и голям брой полети са отменени

Не пропускай

Не пропускай
Close
Back to top button
zonguldak escort