13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Таралежков от „Мастършеф“ си отряза косата, причината ще ви изуми СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Най-младият шеф в състава на журито в новия сезон на кулинарното шоу „MasterChef“ Александър Таралежков, направи нещо, което още преди да е започнало същинското шоу, накара всички да приковат вниманието си върху него.
„Искам да вдъхновявам участниците в MasterChef и се надявам те да вдъхновят мен“, споделя готвачът, който тази есен ще оценява кандидат-кулинарите в новия сезон на MasterChef по bTV. Той е предприел сериозна промяна във външния си вид, отрязвайки дългата си коса заради благородна кауза.

Нов член на журито на „Мастършеф“ се срещна с крал Чарлз III СНИМКАТова разказа и показа самият той в предаването „Тази сутрин“ наскоро. „Едно време, когато бях тийнейджър, тренирах плуване и имах прическа, подходяща за това. След като отидох да уча в арт-училище в Лондон, там вече имах по-арт, по-дълга коса. В последните години реших, че не знам как ще се „развие“ косата ми в бъдеще, затова реших, че искам да я дам за благотворителност“, откровен е той пред кореспондента на bTV в Обединеното кралство Васил Христов.

Проверка по рама

Явор Сарафов от „Мастършеф“ призна за топла връзка с шеф Виктор Ангелов
В репортаж от артистичното курортно градче Маргейт на брега на Северно море, където Chef Таралежков живее и твори кулинарни чудеса в последните няколко години, той разказа, че е дарил отрязаната си коса на Little Princess Trust – организация, която предоставя безплатни перуки, направени от истинска коса, на деца и младежи, които са загубили своята поради лечение на рак или други състояния.

Харизматичният готвач сподели още, че отрязването и каузата с косата намира за интересен експеримент, защото не коства абсолютно нищо – тя ще порасне отново и въпреки това има елемента на нещо, с което се разделяш. Смята, че когато даряваш нещо от себе си, това кара човек да се замисли за много неща и е знак за някаква промяна.
Именно промяната отвежда Александър Таралежков до следващото предизвикателство в живота му, а именно да бъде част от журито в 8 сезона на MasterChef,  който тръгва тази есен в ефира на bTV

След като преди 4-5 години той живее за 6 месеца в една ферма, решава, че повече не може да се върне и да живее в Лондон.

Магазин за Акумулатори

Ето кой ще журира в новия сезон на „Мастършеф“ ВИДЕО
„Лондон е невероятен град, но изключително отдалечен от природата. И по стечение на обстоятелствата открих това място. Няколко приятели вече се бяха преместили тук и така започна и по-сериозният ми път в кулинарно отношение“, разказва още той. В Маргейт Таралежков създава своето място, в което следва свободна форма на готвене, вдъхновена от морето и земята в комбинация с типични балкански кулинарни техники. Това е нещо, с което се гордее, нещо, което реално не съществува в България, не съществува на Балканите, а в същия момент се усеща изключително автентично и някак подкупващо.

Вярва, че балканската кухня е в началото на уникален ренесанс и го вижда в интереса на британците към всякакви вкусове. Той не крие, че сармите и баниците, които са част от менюто му, ще изненадат с вкуса си не само британците, но и българите.
Преди дългоочаквания старт на новия сезон на MasterChef  Chef Александър Таралежков споделя, че иска да вдъхновява участниците, както и те да го вдъхновят. Обещава и в шоуто да се води от убеждението си, че за да бъдеш добър в каквото и да правиш, преди всичко трябва да си добър човек./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Таралежков от „Мастършеф“ си отряза косата, причината ще ви изуми СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ