7.6 C
София
събота, април 1, 2023

Таро прогноза за март 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

За да започнете пролетта с положителни промени и да не изпуснете късмета си, на зодиите ще помогнат подсказките на Старшите Аркани. Прогнозата за март 2023 г. ще бъде добра помощ за тези, които мечтаят за нови успехи и са готови да променят живота си към по-добро.
Картите Таро са популярни повече от век. Навременните съвети от колодата Главни тайни на последствията ви помагат да вземате правилни решения, да изоставяте провалени планове и лесно да избягвате превратностите на съдбата. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват да се запознаете с прогнозата за първия месец на пролетта, за да направите план и да внесете необходимите промени в живота си.

Овен

снимка
Ласото „Любовници“ подсказва, че в началото на пролетта представителите на Знака ще бъдат изправени пред избор. За това. Намирането на правилното решение ще се окаже, ако слушате себе си и вземете решение за приоритетите. Странното мнение може да доведе до задънена улица или да насочи към фалшива цел.

Картата Император символизира мъдро управление, което означава, че Овенът ще може да подобри живота, работата и финансовото си състояние. Късметът няма да ви отвърне, ако действате честно и не се опитвате да надхитрите съдбата. За Овните също е важно да помнят, че екипната работа ще доведе до успех по-бързо.
Ласото „Смърт“ подсказва, че е дошло времето да изоставим остарелите планове, да се освободим от всичко, което тежи. Овните ще могат да привлекат положителна промяна, ако са отворени към новото и спрат да страдат от това, което вече е потънало в миналото. Основното е да научите ценни уроци, за да не повтаряте грешки в бъдеще и да вървите към нови събития без страх.

Проверка по рама

Телец

снимка
Според картата “Умереност” за Телците е важно да започнат март не с активни действия, а с намиране на вътрешен баланс. Духовната хармония ще бъде отличен спътник и няма да ви позволи да се спънете в трудна ситуация. Способността да намирате баланс между емоциите и разума ще помогне повече от веднъж в трудни моменти.

Картата Кула в оформлението показва предстоящи промени. Важно е Телецът да разбере, че промяната на обстановката е необходима, за да не спре в развитието си и да няма напразни надежди. Първоначално може да изглежда, че съдбата си е изиграла жестока шега, но с течение на времето всичко ще си дойде на мястото.

В края на март положителни събития очакват Телеца на картата Императрица. Ласото показва, че нещата се движат в правилната посока, което означава, че можете да отделите време и спокойно да вършите работата си. Картата също така показва установяване на отношения с близки.
Близнаци

снимка

Арканите „Слънце“ откриват март, призовавайки Близнаците към действие. Според тази карта няма причини за безпокойство и препятствия по пътя, което означава, че можете безопасно да се заемете с бизнеса и да увеличите доходите си.

Магазин за Акумулатори

На картата Кула Близнаците ще се сблъскат с промени, които могат да бъдат обезкуражаващи. Аркан призовава да не бързате със заключенията, защото всичко, което пречи на развитието и не ви позволява да се наслаждавате на живота, постепенно ще напусне живота.
На картата Mage представителите на Знака ще могат напълно да разкрият своите таланти, да намерят нова и вълнуваща професия, както и да овладеят нова професия. Съветът на Арканите е да не губите бдителност, за да не пропуснете нови възможности.

Рак

снимка

Март отваря Аркана „Смърт“, според който Раците ще бъдат изправени пред големи промени. Картата символизира нов етап в живота, който ще донесе положителни промени, ако не се съпротивлявате на случващото се. Щастието няма да ви накара да чакате, ако навреме затворите вратите на миналото и активно работите върху себе си.
На картата Съждение Раците ще получат дългоочакваните плодове от своята работа. Аркан казва, че честността и активната работа ще доведат до отлични резултати, което означава, че не можете да намалите летвата и да се опитате да надхитрите съдбата.

Месецът завършва с картата Обесен. Според него представителите на Знака ще трябва да отложат някои дела, които няма да се движат напред. В такава ситуация си струва да обърнете внимание на второстепенни задачи, за да не губите време напразно, а също и да работите върху грешки, ако е необходимо.

лъв

снимка

Аркана „Умереност“ насърчава Лъва да намери хармония и да не бърза. Според тази карта животът се подобрява и проблемите изчезват, което означава, че можете да не се тревожите и спокойно да се справите със задачите.

Положителната Аркана „Мир“ обещава на Лъвовете дългоочаквана победа и награда. Според тази карта разногласията спират, животът става прост и разбираем, а съдбата дава прекрасни подаръци и предпазва от несгоди.

Аркана „Магьосник“ говори за прекрасните възможности, които Лъвовете могат да използват, за да намерят щастие. Според тази карта е важно да вървите по своя път и да се чувате, за да намерите истинския път и да внесете наистина нужните промени в живота си.

зодия Дева

снимка

В началото на март според лунната карта за Девите е важно да слушат интуицията си и да не позволяват на никого да ги командва. Аркан говори за съмнения, които могат да ви подведат, което означава, че трябва да се доверявате само на проверена информация и да действате, както ви казва вътрешният ви глас.

Arcana „Magician“ следва първата карта от оформлението, призовавайки Devs да не се колебаят. Време е да покажете талантите си и да се представите. Няма да е трудно да постигнете нови успехи, ако сте оптимист за бъдещето и поемете инициативата.

Творчески подем и положителни промени обещава Аркана „Императрица“. Според тази карта няма смисъл Девите да бързат – съдбата е благосклонна, така че можете спокойно да се занимавате с бизнеса си и да привличате късмет всеки ден благодарение на прости ритуали.

Везни

снимка

Началото на месеца ще бъде успешно, ако Везните се вслушват в себе си. Ласото „Любовници“ символизира избора, който трябва да направите, за да привлечете благополучие. Обръщането на внимание на вашите нужди ще ви помогне да не правите грешки и да не следвате фалшиви цели.

Картата Император говори за мъдрост и способност за привличане на благополучие. Съветът на Арканите към представителите на Знака е да не угаждат на моментните капризи и да се борят с вредните навици, за да намерят щастието.

Йерофантът в оформлението е карта на мъдростта и способността за приоритизиране. Според тази Аркана е важно да следваме буквата на закона, както и да се учим от опита на едно мъдро поколение. Новите знания и подкрепата от ментори ще ви помогнат да достигнете ново ниво на успех.

скорпион

снимка

В началото на месеца Скорпионите трябва да се погрижат за себе си. Картата Императрицата показва, че нещата вървят нагоре, но без самодисциплина и култивиране на най-добрите качества в себе си, нищо няма да излезе.

Ласото „Сила“ символизира постоянство и активна работа. Представителите на Знака ще могат да постигнат целите си, ако следват плана и не се отказват по средата на пътя.

На картата за умереност идва момент на спокойствие, когато е важно да се забави. Умереността във всичко няма да ви позволи да направите грешка и да се препънете на крачка от дългоочакваната победа. Скорпионите не трябва да забравят, че нови победи са възможни само в състояние на хармония.

Стрелец

снимка

В началото на месеца представителите на съзвездието ще трябва да направят последния тласък, за да постигнат целта си. Ласото „Колесница“ призовава да не се колебаете, да разкриете талантите си и да вярвате, че всичко ще се получи.

Според картата Умереност за Стрелеца е важно да помни баланса и умереността. Умението да се доверявате на себе си и да чувате собствения си вътрешен глас ще ви помогне да намерите правилния път към щастието и правилно да тълкувате знаците на съдбата.

Март завършва с Аркана „Глупак“, според който Стрелците очакват положителни промени. Съветът на картата е да не поемате излишни рискове и да работите обмислено, за да не пропуснете важни детайли и да не се заблудите.

Козирог

снимка

В началото на седмицата на картата „Император“ Козирозите ще могат да подобрят финансовото си състояние, да внесат в живота необходимите събития и хора. Съветът на Арканите е да управлявате разумно живота си и да не допускате в него негативни хора, които могат да разрушат мира и спокойствието.

Картата Слънце символизира щастие, просперитет и увереност в бъдещето. Според тази Аркана Козирозите могат да избират всяка посока – нещата ще вървят нагоре, ако вярвате в себе си и действате честно.

Донякъде засенчва оформлението на Аркана „Обесеният“, според който Козирозите ще трябва да отложат решаването на някои задачи за неопределен период от време. Ще бъде по-лесно да избегнете такава съдба, ако забележите недостатъците навреме и ги коригирате, а също и да не се отдадете на гордост и да признаете грешки.

Водолей

снимка

Началото на месеца на картата Съдение ще бъде стабилно и приятно, ако действате честно и останете неподкупни. Водолеите чакат нови възможности и разширяване на границите, ако насочите енергията си в мирна посока.

Неочаквани събития обещават на Аркан „Колелото на късмета“. Според тази карта представителите на Знака ще трябва да изпитат малък стрес, който само ще ободри и ще се превърне в отличен тест за способността им да се контролират. Съветът на картата е да не бързате с действията, докато ситуацията не се изясни.

Месецът завършва с карта Маг. Ласото символизира постоянството, способността да вървиш по своя път и да не спираш заради моментни капризи. Близнаците ще могат да постигнат нови успехи благодарение на находчивостта и способността бързо да се адаптират към обстоятелствата, продиктувани от съдбата.

Риба

снимка

В началото на месеца за Рибите е важно да бъдат упорити и оптимистично настроени към бъдещето. Ласото „Сила“ казва, че няма непреодолими препятствия. Това означава, че трябва да вървите към целта си, без да забравяте за честността и доброто настроение.

В средата на месеца късметът очаква представители на съзвездието на картата на Мир. Ласото символизира завършването на пътя, получаването на награда, както и способността да оставите зад себе си всички тревоги и трудности.

Март завършва с Аркана „Смърт“, според който Рибите ще могат да сложат край на следващия жизнен етап, да направят своя принос и да научат ценни уроци. Време е да отворите нова глава и да я напишете в ярки цветове.

Краят на зимата се свързва с промяна и очакване на чудо. Започнете март с късмет Простите ритуали също ще помогнат на знаците на зодиака. Те трябва да се изпълняват през първата седмица на пролетта, за да донесат щастие и берекет в живота през цялата година.

Превод: show.24-chasa.eu
Източник: Дейлихоро

Статията Таро прогноза за март 2023 г е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ