18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Таро прогноза за седмицата от 1 май до 7 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започнете май с положителна нотка и не си създавайте излишни затруднения.Навременните съвети от главните аркани ще помогнат на знаците на зодиака. Прогнозата на Таро ще се превърне в ръководство за щастлив живот за тези, които са свикнали да управляват съдбата си и да постигат успех.
Прогнозите на Таро са популярни от няколко века, защото точните съвети са помогнали повече от веднъж в трудни ситуации и са помогнали да се вземат правилните решения. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват на представителите на зодиакалните съзвездия да се запознаят с изпадналите карти, за да определят задачите и да оставят съмнения зад себе си. Основното е да сравнявате съветите на картите с това, което се случва в живота и да не пренебрегвате интуицията.

Овен

снимка
Началото на седмицата ще бъде успешно и позитивно. Аркана „Слънце“ обещава нови успехи и възможности, от които е важно да се възползвате. Овните чакат щастливи промени във финансовото си положение, така че трябва да следвате знаците на съдбата, за да не направите грешка на крачка от дългоочакваната победа.

„Магьосник“ в подреждането – карта на решителни действия и оптимизъм. Според тази карта Овенът не трябва да се тревожи – съдбата е благосклонна, което означава, че е дошло времето да изпълнят поставените задачи или да реализират онези планове, които преди са изглеждали неосъществими или не са имали достатъчно време и енергия.
Според картата „Справедливост“ всичко, което пречеше на развитието, остава в миналото. Аркан насърчава Овена да оцени резултата от своя труд и да поработи върху грешките, ако е необходимо. Такава тактика ще помогне в бъдеще да не правите това и да не губите време за коригиране на небрежност.

Проверка по рама

Телец

снимка
Картата на смъртта призовава Телеца да се сбогува с миналото, да завърши бизнеса и да го сложи край. Ласото символизира прераждането, когато дойде време да се внесат в живота нови събития, хора и приятни перспективи.

В средата на седмицата Телците трябва да се пазят от всякакви изкушения. Ласото „Дявол“ говори за тест за сила, когато е важно да се откаже със сила на волята всичко, което може да доведе до тъжен изход. Не става дума само за лоши навици, но и за необмислени разходи или желание да надхитриш съдбата.

Арканът „Сила” завършва седмицата, като предвещава на Телците решително време за активна работа. Според тази карта всички препятствия ще бъдат на рамото, ако вярвате в себе си и вървите към мечтата си без страх.
Близнаци

снимка

В началото на май Близнаците от картата на Влюбените ще трябва да направят сериозна крачка. Картата описва кръстопътна ситуация, когато представителите на Знака трябва да изберат единствения път и да го следват до края. Важно е да вземете собствено решение.

Магазин за Акумулатори

„Справедливост“ в оформлението е карта за получаване на възнаграждение, оценка на резултата и възможна работа по грешки. Честността и непредубедеността, както и способността да се вслушват в мъдри съвети ще открият нови възможности за Близнаци.
Седмицата завършва с Аркана „Колесница“, според който до дългоочакваната цел остава много малко. Важно е да завършите седмицата с положителна нотка и затова трябва да действате без съмнение и страх.

Рак

снимка

Седмицата започва положително. Аркана „Магьосник“ обещава на Раците отлични възможности, които не могат да бъдат пренебрегнати. Идва момент, когато можете да използвате пълноценно своите таланти и дори да направите бизнес от хобито си.
На картата Йерофант предпазливостта не вреди. Картата призовава да се даде приоритет и да не се гонят два заека с един камък. Не са излишни инструкциите на опитни колеги или доверени роднини.

Картата „Смърт“ често е плашеща, но не носи негативност. Ласото описва времето, когато е време да се преродите, да отворите нова глава в живота и да оставите живота да се промени. Те ще бъдат положителни, ако не се задълбочавате в миналото, а само извличате ценни уроци от него.

лъв

снимка

Активното начало на седмицата на картата Маг ще даде плодове и ще помогне на Лъвовете да завладеят нови висоти. Според този Аркан не можете да останете в сянка и да се съмнявате в способностите си – време е да заявите себе си и смело да вървите към мечтите и целите си.

Картата „Смърт“ призовава Лъвовете да не се колебаят и да сложат край на тези случаи, които вече са стигнали до логичен край. Съветът на картата е да не се страхувате от нови събития, в противен случай животът няма да се промени и ще трябва да сте в застой без възможност за развитие.

„Присъдата“ в оформлението е карта на завършване и освобождение. Това означава, че Лъвовете ще могат да завършат текущи дела от миналото, да спечелят съдебни процедури или да получат дългоочаквано възстановяване.

зодия Дева

снимка

Положителната карта „Слънце“ отваря седмицата, говорейки за нови възможности и късмет във всички начинания. Девите ще успеят да решат финансови проблеми, да започнат да се изкачват по кариерната стълбица или бързо да развият своя бизнес, който ще донесе печалба, ако не спрат дотук.

Ласото на обесения символизира временна пауза, когато нерешените проблеми трябва да бъдат затворени за по-нататъшно движение. Възможно е Девите да трябва да пренасочат вниманието си от основната си работа, за да не се разсейват в бъдеще от досадни намеси.

Картата Глупак символизира щастлив случай, благодарение на който Девата ще може да промени живота си към по-добро. Може да е печалба от лотария, внезапно наследство или възможност за кариера. Съветът на картата е да не губите бдителност, за да не останете без нищо поради небрежност.

Везни

снимка

Картата Висша жрица говори за мъдрост и способност да чакате. Според този Аркан Везните не трябва да започват седмицата с активна работа – сега е по-важно да се вгледате по-внимателно в случващото се, да направите изводи и да влезете в играта в най-благоприятния момент за това.

„Умереността“ в оформлението символизира способността да се придържате към златната среда във всичко. Късметът няма да ви подмине, ако претегляте всяка стъпка и отказвате да бързате, дори ако средата се опитва да манипулира или ви принуждава да действате, без да поглеждате назад.

В края на седмицата на картата Маг Везните ще могат да разкрият напълно своите таланти, благодарение на които ще успеят да намерят своя път към щастието. Известно е, че бизнесът на вашите мечти носи не само печалба, но и ви позволява да се насладите на работата си, а не да бъдете обременени от нея с надеждата за бърза промяна.

скорпион

снимка

Скорпионите от картата на Присъдата трябва да бъдат изключително честни. Аркан обещава щастие и установяване на всички дела, така че няма смисъл да се тревожите за бъдещето. Може да се нуждаете от някои корекции и малко работа върху грешките, за да получите желания резултат.

Картата на императрицата показва, че животът ще блести с нови цветове, нещата ще спорят и отношенията ще се подобрят. Основното е да не бързате и да се наслаждавате на всичко, което съдбата ви поднася.

Седмицата завършва с картата „Смърт“, призоваваща Скорпионите да се освободят от бремето на миналото и да обърнат страницата на живота. Съветът на картата е да не се спираме на вече случилото се, да погледнем смело в бъдещето и да се научим да пускаме всичко, което е готово да стане история.

Стрелец

снимка

В началото на седмицата Стрелците трябва да се оттеглят, за да коригират отново плановете си. Ласото „Отшелникът“ символизира временна изолация, която ще бъде от полза, ако не прекарвате време безделно и безцелно.

Картата „Умереност“ казва, че Стрелците не трябва да бъдат арогантни и да се опитват да дърпат одеялото върху себе си. Съветът на Арканите е да бъдете последователни, внимателни и дипломатични. Такава тактика ще ви помогне да се справите с много проблеми и да се предпазите от проблеми.

Картата на присъдата поставя всичко на мястото му. Това означава, че нарушителите ще бъдат наказани в пълна степен на заграждението и в живота ще настъпят приятни промени. Стрелците не трябва да забравят за честността и неподкупността. Тогава съдбата ще бъде благосклонна.

Козирог

снимка

Картата Висша жрица ви насърчава да започнете седмицата със спокойни и премерени действия. Според тази Аркана Козирозите ще могат да влияят на хората и дори да станат лидери, но за това е важно да вземат мъдри решения и да не бързат.

Ласото „Мир“ символизира края на труден период. Според тази карта идва време на примирие, когато можете лесно да разрешите различията, да намерите общ език с непокорни хора и също така да получите дългоочаквани подаръци от съдбата.

Седмицата завършва с динамичната карта Chariot, на която е време да направите последния тласък. Козирозите ще успеят да постигнат желаната цел, ако не се колебаят, не се съмняват или не се поддават на непоискани съвети от невежи хора.

Водолей

снимка

Картата на мира открива седмицата, като описва ситуация на спокойствие и щастие. Ласото символизира хармонията, която не трябва да се нарушава от необмислени действия. Водолеите трябва да слушат интуицията си и да правят това, което сърцето им казва.

На картата „Влюбени“ е време за промяна. Съветът на картата е да вземете решение със сърцето си, въз основа на собствените си предпочитания и без да бързате. Балансираните действия и липсата на бързане ще доведат до нови висоти на успеха.

В края на седмицата, съдейки по картата Обесен, Водолеите ще трябва да пренасочат вниманието си от основната си работа. Аркан описва ситуация на задънена улица, която може да възникне поради несвършена работа. Време е да погледнем назад и да сложим край.

Риба

снимка

В началото на седмицата Рибите не трябва да бързат. Ласото „Отшелникът“ символизира благодатно време за спокоен размисъл. Съветът на картата е още веднъж да коригирате плановете и да възстановите силите си, за да започнете май с привличане на късмет.

В средата на седмицата на картата Влюбени, Рибите ще трябва да направят избор, който ще определи бъдещата им съдба. Съветът на Арканите е да не се отказвате от целите си и да избирате със сърцето си.

Картата „Съд“ ще постави всичко на мястото си. Рибите ще могат да завършат неприятни и трудни дела, да се освободят от бремето на отговорността и да получат свобода. Сега трябва да се докажете, но в същото време не забравяйте за честността и отговорността.

Началото на май е чудесно време да си поставите цели и планове, да завършите нещата и да започнете с леко сърце пътя към щастието. За да спечелите увереност ще помогнат не само съветите на картите, но и надеждното гадаене от снимките.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ