9.8 C
София
събота, април 13, 2024

Таро прогноза за седмицата от 17 април до 23 април 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Прогнозата на Таро е склад от ценни съвети, които могат да помогнат при вземането на важни решения. Навременните намеци на главните аркани ще дадат увереност и ще станат пътеводна звезда за знаците на зодиака.

Разпръснатите карти Таро са чудесен начин да преодолеете страховете и съмненията, да вземете правилните решения и лесно да оживите необходимите събития. Експертите на уебсайта dailyhoro.ru препоръчват на представителите на съзвездието да слушат интуицията си, за да интерпретират правилно изпадналите оформления, както и да се справят с планираните случаи. Когато тълкувате картите, не бива да забравяте, че съветът е препоръчителен – трябва да вземете решения сами и по-нататъшното развитие на събитията ще зависи от тях.

Овен

снимка

Ласото „Кула“ подсказва, че в живота на Овена идва повратна точка. Ще бъде възможно да избегнете неприятности, ако вземете съдбата в свои ръце и се сбогувате с всичко, което е остаряло и е престанало да бъде актуално без съжаление.

Картата на влюбените насърчава Овена да не се колебае в избора на бъдещ път. В средата на седмицата е време да решите задачите, да изберете правилния вариант и да действате без забавяне.

Априлската седмица завършва с карта Звезда. Според нея представителите на Знака могат да бъдат спокойни – съдбата е благосклонна, което означава, че можете спокойно да се ангажирате с планираната работа и да не се страхувате от грешки. Основното нещо е да не спирате и да не се отказвате от това, което сте започнали.

Проверка по рама

Телец

снимка

В началото на седмицата Телците няма смисъл да се бавят. Ласото „Колесница“ призовава да съберете сили и да направите последния удар към целта, така че никой да не изпревари и да пресече победата. Няма да е трудно да се справите с поставените задачи, ако надцените възможностите си.

„Справедливостта“ в оформлението е карта, която предупреждава Телеца за необходимостта да бъде внимателен във всичко и да не нарушава закона. Ласото символизира победа и успех, ако сте внимателни към задълженията си.

Седмицата завършва с карта Кула, която символизира дългоочакваните, макар и леко хаотични промени. Според този Аркан Телецът не трябва да се притеснява – всичко се случва навреме и помага за завършване на следващия етап от живота. Време е за нови възможности.

Близнаци

снимка

Началото на седмицата няма да е от най-розовите. Ласото на обесения казва на Близнаците, че могат да стигнат до задънена улица, ако не са внимателни в своите преценки и действия. Според тази карта е важно да сте осъзнати и да не надценявате възможностите си.

Магазин за Акумулатори

Ласото „Глупак“ символизира щастливи промени, но Близнаците не трябва да забравят за отговорността. Небрежното отношение към делата и дадените обещания няма да доведе до добро и може да причини много проблеми.

Седмицата завършва с картата на влюбените, символизираща избора. Представителите на съзвездието трябва да слушат сърцето си, за да не правят грешки и да не стават жертви на влиянието на външни съвети. Не забравяйте, че ще бъде много трудно да отмените избора си, което означава, че трябва внимателно да претеглите решението си.

Рак

снимка

„Дяволът” в оформлението в началото на седмицата предупреждава Раците за изпитанията. Според тази карта е важно да запомните, че угаждането на моментни капризи няма да доведе до нищо добро, което означава, че трябва да действате внимателно и да действате в рамките на закона.

Кулата е в критична точка, когато съзвездието вече няма да може да отлага важни промени. Ласото сочи към нови възможности, които не трябва да се пропускат, вкопчвайки се в остарялото минало. Време е Раците да свалят розовите очила и да се изправят пред истината.

Картата Колелото на съдбата отново ще внесе объркване в живота, но Раците не трябва да се притесняват. Съветът на Арканите е да оставите събитията да се случват, за да поемете контрол над ситуацията и отново да управлявате съдбата си.

лъв

снимка

Представителите на огненото съзвездие в началото на седмицата не бива да се впускат в активна работа. Ласото „Отшелникът“ призовава да останете сами с мислите си, за да вземете решение за приоритетите и да не отделяте време за неща, които са загубили своята релевантност. За Лъв също е важно да възстанови силата, която ще е необходима за активна работа за създаване на успешно бъдеще.

Картата Таро Императрица показва, че нещата вървят нагоре, което означава, че не е нужно да се притеснявате. Лъвовете не трябва да забравят, че нищо не се случва моментално, така че няма смисъл да бързате с времето и събитията.

Априлската седмица завършва с картата Съд, чрез която Лъвовете ще получат дългоочакваните резултати от своя труд. Картата призовава да бъдете внимателни в действията, да започнете нов бизнес без бързане и да не споделяте съкровените си планове. Освен това, според тази Аркана, Лъвовете може да не са доволни от резултатите, което означава, че трябва да работите върху грешките.

зодия Дева

снимка

Arcana „Empress“ обещава на представителите на съзвездието творчески подем и възможност за развитие в нова посока. За представителите на съзвездието е важно да помнят отговорността и да не бързат, за да не пропуснат важни подробности в бързаме.

Ласото „Глупакът“ символизира приятни перспективи, които обаче лесно се пропускат поради бързане или несъобразителност. Девите трябва да останат бдителни, за да не стигнат до задънена улица и да не изгубят късмета си.

Картата Дявол показва тестове, които е важно да преминете с чест. Девите не бива да разчитат на случайността – време е да проявят отговорност и издръжливост, за да не се спъват на крачка от победата.

Везни

снимка

Ласото на колесницата насърчава Везните да започнат седмицата активно, за да завършат важни проекти навреме и да не пропуснат нови възможности. Според тази карта човек не трябва да забравя за отговорността и да надценява силата си, за да не изгори.

Картата „Обесен човек“ призовава представителите на съзвездието да не бързат и внимателно да следват знаците на съдбата. Те ще ви помогнат да разберете какво трябва да се направи и кой път очевидно ще бъде задънена улица.

Ласото „Луна“ предполага, че Везните могат да бъдат възпрепятствани от съмнения и далечни страхове, които трябва да се сбогуват без съжаление. Според тази карта е важно да слушате интуицията си, за да намерите изход от тази ситуация и да не пропуснете щастието си.

скорпион

снимка

Ласото „Мир“ показва на Скорпионите, че в началото на седмицата няма да има проблеми и пречки. Това означава, че можете или да завършите необходимите неща, или да започнете нови проекти. Картата символизира и дългоочакваното помирение с близките и успешното разрешаване на конфликтни ситуации.

Ласото „Дявол“ насърчава Скорпионите да бъдат внимателни. Картата казва, че ще бъде лесно да се спънете, но е малко вероятно да се върнете на правилния път и да поддържате репутация бързо. Съветът на картата е да не се поддавате на капризи, които могат да доведат до задънена улица.

Седмицата завършва с позитивната карта „Умереност“. Той символизира дългоочакваното освобождаване от проблеми, но за това представителите на съзвездието трябва да помнят мярката във всичко. Прибързаността и раздразнителността няма да доведат до добри резултати.

Стрелец

снимка

Страхотно начало на седмицата обещава Стрелец Аркана „Магьосник“. Според тази карта няма пречки за изпълнението на техните планове, така че представителите на Знака могат лесно да изберат всеки път и да се развиват в посоката, която харесват. Картата говори и за възможността за творческо развитие, така че Скорпионите ще могат да разкрият своите вродени способности.

Звездната аркана е не само положителна карта, но и ангел-пазител. Стрелците могат да бъдат спокойни – пътят им не е помрачен от препятствия и трудности. Основното нещо е да не изключвате избраната посока.

На картата „Смърт“ представителите на съзвездието чакат промени и положителни. Ласото не обещава проблеми, а само показва необходимостта да затворите вратите на миналото и да пуснете нови събития в живота.

Козирог

снимка

Ласото „Йерофант“ предполага, че Козирозите ще могат да постигнат успех, ако правилно определят приоритетите си и също така намерят добри ментори за себе си. Според тази карта е важно да запомните основната цел и да се поучите от опита на едно мъдро поколение.

Звездната карта насърчава Козирозите да се доверяват на интуицията си. Вътрешният глас ще ви помогне да подредите правилно приоритетите и лесно да стигнете до самия край, получавайки добра награда за усилията си.

Според картата на обесения, Козирозите трябва да бъдат подготвени за спиране на бизнеса. Такава ситуация може да възникне поради необмислени решения или действия и това означава, че трябва да увеличите бдителността си и да не се отдадете на желанието да бъдете разсеяни от важна работа.

Водолей

снимка

„Императрицата“ в оформлението е карта на успеха и растежа. Според този Аркан Водолеите не трябва да започват седмицата прибързано – положителното отношение, вниманието към детайла и подкрепата на близките ще помогнат за завършване на важни проекти навреме.

Картата Глупак призовава представителите на съзвездието да не се отнасят пренебрежително към случващото се в живота. Съветът на Арканите е да се вслушвате в интуицията си и да разчитате не само на знанията, но и на подсказките на съдбата.

Звездната карта символизира дългоочакваното освобождаване от проблеми. Според тази Аркана пътят е ясен, което означава, че Водолеите ще могат да се справят с всякакви задачи и да завършат работата, която са започнали навреме.

Риба

снимка

Седмицата започва с картата Съдение. Тази Аркана говори за дългоочакваното завършване на всичко, което попречи на Рибите да разперят крилата си. На тази карта е важно да запомните репутацията си и да не забравяте за отговорността.

Картата на кулата казва на представителите на съзвездието, че животът ще се промени драматично, но промените отдавна са готови да нахлуят в живота. Аркан призовава да не се съпротивлявате на случващото се, за да не пропуснете нови възможности.

Ласото на императрицата насърчава Рибите да се доверят на интуицията си, което ще им помогне да вземат правилни решения и да избегнат неприятности. На тази карта не трябва да бързате – всичко ще се случи навреме и ще донесе щастие.

Всеки от нас може да привлече късмет и щастие, дори ако прогнозите и хороскопите обещават дребни проблеми. Основното е личното отношение, желанието да промените живота към по-добро и способността да виждате положителното във всичко, което се случва.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ