17.8 C
София
понеделник, май 27, 2024

Таро прогноза за седмицата от 8 май до 14 май 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Майската седмица ще донесе положителни емоции и ще стане време за нови успехи, ако се вслушвате в точните подсказки на Старшите Аркани. Те ще помогнат на знаците на зодиака да определят приоритетите си и да не изпуснат късмета си.

Краят на пролетта е чудесно време да коригирате целите си, да подредите приоритетите и да свършите нещата с лекота. Експертите на уебсайта show.24-chasa.eu препоръчват внимателно да проучите оформленията за вашия зодиакален знак, за да получите ценни съвети и да не пропуснете нови възможности. Основното нещо е да запомните отговорността и че трябва да вземате решения сами. Това ще ви помогне да не преследвате чужда мечта, а да изградите собственото си щастие и да се насладите на всеки ден.

Овен

снимка

Началото на седмицата, съдейки по картата Императрицата, ще бъде оптимистично. Овните могат спокойно да се занимават със своите дела, без да се притесняват за крайния резултат. Основното нещо е да не бързате и да слушате предчувствия. Те няма да ви подведат и ще ви помогнат да избегнете евентуални капани на съдбата.

Според лунната карта за Овена е важно да не се обърква и да не продължава с разрушителни емоции. Аркан говори за тайни, които ще бъдат разкрити неочаквано, което означава, че предстои да се научи нещо важно. Можете да разполагате с информация по свое усмотрение, но трябва само да вярвате в себе си и да не се поддавате на провокации.

На картата на отшелника Овенът ще може да се оттегли, за да „усвои“ отново информация, да зададе приоритети и да изостави онези случаи, които няма да променят нищо. Аркан също така посочва необходимостта от постигане на вътрешна хармония, за да действаме не според емоциите, а според аргументите на ума.

Проверка по рама

Телец

снимка

Звездната карта символизира най-висшето покровителство, което означава, че Телецът може да бъде сигурен, че всичко върви както трябва. Ласото показва способността спокойно да завършите бизнеса, да изпълните едно от съкровените желания, а също и да внесете приятни промени в живота. Основното нещо е да вярвате в себе си и да не спирате дотук.

На картата „Върховна жрица“ Телецът чака упорит труд и търпение, които ще бъдат възнаградени стократно. Съветът на Арканите е да не бързате и внимателно да гледате какво се случва в живота. Щастливите знаци на съдбата няма да ви позволят да направите грешка и да се отклоните от пътя, който води към щастието и успеха.

На картата Йерофант Телецът може да разчита на външна помощ. Ласото символизира способността за правилно приоритизиране, спазване на правилата и учене от опита на мъдри наставници. Съветът на картата е да се заемете с основната работа. Мултитаскингът в края на седмицата може да доведе до неудобни пропуски и грешки.

Близнаци

снимка

В началото на седмицата Близнаците трябва да внимават. Ласото „Дявол“ предупреждава за проблеми, които могат да възникнат поради инконтиненция или агресия. Според тази карта човек не може да зависи от мнението на някой друг и да следва външни съвети, както и да реагира остро на клевети или обиди. Способността да се сдържате и да заобикаляте конфликтите ще ви предпази от грешки.

Магазин за Акумулатори

Картата Колесница служи като чудесно напомняне, че понякога не можете да отлагате. Близнаците ще могат да направят последния тласък към целта, да се освободят от трудни проекти и да получат заслужена награда. Картата обещава и приятни промени на онези представители на съзвездието, които не се съмняват в способностите си, но в същото време не забравят за отговорността.

Майската седмица завършва с картата „Императрица“, чрез която Близнаците ще усетят вятъра на промяната. Събитията ще се развиват бавно, така че представителите на съзвездието не трябва да допускат бързане и суетене. Няма да има нищо положително в преследването на два заека, така че трябва да насочите енергията си към решаване на основни задачи и да следвате реда.

Рак

снимка

Началото на седмицата, съдейки по картата на Влюбените, ще бъде отговорно и важно. Съветът на картата е да вземате информирани решения, които ще ви помогнат да промените живота си към по-добро. Възможно е Раците да трябва да се откажат от нещо за известно време, за да постигнат повече и да компенсират стократно временните трудности.

Ласото „Глупак“ говори за волята на случайността, благодарение на която Раците могат да ударят джакпота. Въпреки оптимизма на прогнозата, не трябва да пренебрегвате случващото се и да забравяте за отговорностите си. Късмет очаква тези, които не рискуват напразно и са наясно не само с действията, но и с думите.

Според картата Дявол, Раците не бива да се поддават на желанието да измамят съдбата. Измамните илюзии ще рухнат за една нощ, оставяйки представителите на Знака без нищо. Съветът на Арканите е да сте нащрек и да се вслушвате в предчувствията. Те ще ви помогнат да вземете правилните решения и да не се запъвате заради моментни капризи.

лъв

снимка

Картата на Върховната жрица открива седмицата, като призовава Лъвовете да не прибързват с действия. Според тази Аркана предчувствията ще излязат на преден план, благодарение на което ще бъде по-лесно да се предвидят събития и умело да се измъкнат от възможни неприятности. Ласото символизира успеха, но постигането на целите ще изисква не само усърдие, но и способност да чакате.

„Умереността“ в оформлението е друга карта, която насърчава Лъва да не бърза и да претегля всяка стъпка. Способността да бъдете внимателни и да не се отклонявате от правилата ще спести не само време, но и сила, а също така ще помогне да се избегнат неприятности. Освен това предпазливостта ще бъде символ на успех и няма да ви позволи да загубите репутацията си.

Майската седмица завършва с картата „Отшелникът“, на която Лъвовете ще могат да издишат и да си уредят почивен ден. Съветът на Арканите е да останете насаме с мислите си, за да определите бъдещите си цели, да запълните проблемите в знанието, както и да възстановите силите, необходими за активна работа.

зодия Дева

снимка

В началото на седмицата Девите ще имат късмет. Ласото на йерофанта говори за нови възможности в бизнес средата, благодарение на които ще бъде възможно да се подобри финансовото състояние и да се привлече подкрепата на влиятелни хора. За представителите на съзвездието е важно да помнят отговорността, за да укрепят позицията си и да подобрят репутацията си.

Arcana „Justice“ призовава да останем честни и безпристрастни. Според тази карта Девите ще успеят, но не трябва да забравяте за предишни грешки – способността да признавате грешки и да отстранявате недостатъците навреме ще ви позволи бързо да постигнете нови цели и да получите достойна награда за работата си.

Картата Император отваря нови перспективи. Според тази Аркана Девите ще могат да се изкачат на подиума на успеха, но няма да е лесно да се задържат на него. Представителите на съзвездието ще изискват умения, отговорност и способност за вземане на правилни решения. Освен това картата призовава да се помни, че е невъзможно да се сключват сериозни сделки без подготовка.

Везни

снимка

Седмицата започва с картата Колелото на съдбата, което означава, че Везните ги чака голяма промяна. В началото на седмицата може да изглежда, че съдбата е неблагосклонна, защото събитията ще се развиват бързо. За представителите на съзвездието обаче е важно да помнят, че всичко се случва навреме.

Аркан „Справедливост“ казва, че трябва да подредите нещата, мислите и живота. Миналите грешки трябва да се вземат предвид, да се работи върху грешките и да се определят бъдещи цели. Съветът на Арканите е да не бързате и да претегляте всяка стъпка, за да привлечете нови успехи, а не да станете жертва на собствената си несъобразителност.

Седмицата завършва с приятно ласо „Мир“. Тази карта подсказва, че Везните ще могат да триумфират не само над страховете, но и над превратностите на съдбата. В края на седмицата ще се случат дългоочаквани събития, които ще доближат мечтата до сбъдването, ще предопределят бъдещето и ще ви помогнат да се ориентирате.

скорпион

снимка

Началото на седмицата, съдейки по картата на Кулата, няма да е от най-розовите. Скорпионите чакат сериозни промени, които е важно да пуснат в живота и да не се съпротивляват на неизбежното. Аркан призовава да не градим илюзии и да се изправим пред истината, за да се освободим от неосъществимите надежди и да спрем да строим пясъчни замъци.

Картата Дявол насърчава Скорпионите да се откажат от лъжливи надежди и да не се отдават на промени в настроението. Аркан призовава да се внимава да не се пропуснат знаците на сватбата и да не се върви по пътя, който ще доведе до проблеми и загуба на авторитет.

Ласото „Любовници“ насърчава Скорпионите да се доверяват на интуицията си, за да вземат правилните решения и да не се водят от завистници или манипулатори. Според тази карта човек не може да бъде небрежен към случващото се в живота и още повече да се опитва да измами съдбата.

Стрелец

снимка

Картата на присъдата говори за края на труден период, когато Стрелците ще могат да сложат край на сериозни проекти, както и да завършат съдебни спорове в своя полза. Съветът на картата е да останете честни и безпристрастни, така че никой да не може да опорочи репутацията или да навреди поради необмислени действия от страна на Стрелец.

Според лунната карта Стрелецът трябва да бъде подготвен за факта, че животът им ще се промени благодарение на тайни. Важно е да използвате новите знания разумно, за да не станете жертви на манипулатори и да не стигнете до задънена улица. Вниманието към интуицията ще ви спаси от много проблеми.

Арканът „Справедливост” завършва седмицата, според който за Стрелците е важно да запомнят правилата. Ласото символизира успех и просперитет, ако представителите на съзвездието не нарушават законите и са в състояние да работят върху допуснатите грешки.

Козирог

снимка

„Луната“ в оформлението е карта на съмнения и тревоги, които могат да попречат на изпълнението на смели идеи. Съветът на картата е да не се страхувате от промяната и да вървите смело към целите си. Успехът няма да ви накара да чакате, ако не се съмнявате в себе си и се пазите от влиянието на манипулатори, които могат да ви навредят.

Според картата на Върховната жрица Козирозите не трябва да бързат. Според тази Аркана е важно да изчакате времето, за да отворите вратите към частта и да не пропуснете възможностите си. Бързането и пренебрегването на работата ще се намесят и могат да причинят много неприятности, които не могат да бъдат коригирани бързо.

Ласото „Императрицата“ символизира пътя, по който няма проблеми и препятствия. Всичко, което се изисква от Козирозите, е да не бързат и да правят нещата последователно. Картата също така показва възможността за изграждане на отношения, което означава, че представителите на знака ще могат да намерят щастие в личния си живот.

Водолей

снимка

В началото на седмицата, съдейки по картата на света, Водолеите ще успеят да се освободят от предразсъдъци и ограничаващи обстоятелства. Ласото символизира постигането на поставените цели и изпълнението на желанията и възможността за установяване на отношения както в бизнес средата, така и в личния живот.

Ласото на обесения предполага, че за Водолеите е важно да коригират задачите си и да изоставят остарелите идеи. Съвет на картата – не се вкопчвайте в остарялото минало и не се вслушвайте в външни съвети, ако те противоречат на вашите цели.

Картата Дявол насочва вниманието на Водолея към настроението. Отрицателните емоции няма да ви помогнат да намерите щастието, а само ще ви отдалечат от победата. В края на седмицата е важно да сте наясно с всяка стъпка, за да не залитнете и да дадете победата на състезателите.

Риба

снимка

„Отшелникът“ в оформлението е карта, призоваваща Рибите да се откажат от суетенето и бързането. Според тази карта е важно да започнете седмицата с планиране, за да си поставите цели и да насочите енергията към решаване на наболели проблеми.

Ласото „Върховната жрица“ насърчава Рибите да се доверят на интуицията си, която няма да се провали при вземането на отговорни решения. Важно е да започнете седмицата бавно, за да стигнете навреме до работа и да привлечете късмет в бизнеса.

Ласото „Колесница“ предполага, че трудностите са към своя край. Представителите на това съзвездие ще трябва да направят последния рев, за да постигнат целта и да получат достойна награда за свършената работа.

За да прекарате следващата седмица успешно и да привлечете късмет.Простите конспирации също ще помогнат на знаците на Зодиака. С тяхна помощ ще бъде по-лесно да привлечете вниманието на капризната съдба и да не останете без приятни подаръци на съдбата.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ