България

Теч на документи в Новините Днес: ГЕРБ с опорки срещу Румен Радев и график за провокации! Мафията яхва Vera Su и Кирил Петков за атака срещу президента (ПЪРВА ЧАСТ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Безпрецедентният теч на документи от централата на ГЕРБ, предадени в редакцията на Новините Днес от висш гербаджия, запознат отвътре с всичко случващо се в мафиотската партия, показа какви са плановете на шайката за атака срещу Румен Радев и служебния кабинет.

В първата част от документите, общо 23 страници, ще ви покажем как Бойко Борисов планира удари срещу държавния глава, заканил се на мутрите, като включи кризата с кораба Vera Su и изтърканата опорка с гражданството на бившия икономически министър в първия служебен кабинет Кирил Петков.

Опорките са събрани в общ документ, озаглавен „Хаосът на служебното правителство – какво трябваше и трябва да се направи?” и освен конкретни указания, съдържа и график кога точно да бъде лансирана поредната лъжа.

Точка 5 от тайни план на ГЕРБ, например, касае Плана за възстановяване и устойчивост, който бе внесен в Европейската комисия със закъснение, защото служебният кабинет пренаписа некадърния първоначален вид на изключително важния документ, по който България чака 12,5 милиарда лева помощ.

Проверка по рама

Теч на документи в Новините Днес: ГЕРБ с опорки срещу Румен Радев и график за провокации! Таен план разкрива сценария на МАФИЯТА (Следва продължение)

От писанията на незнания Пишурка на Баце обаче се казва, че забавянето идва от „нови лобистки проекти”, вместо вкараните от ГЕРБ „полезни проекти като финансиране на напоителни системи (нарязани за скрап от топ подмазвача на Баце Георги Харизанов – Жоро Тръбата, б.ред.) и улично осветление”…

В „документа”, спуснат до висши гербопитеци, корабът е т. 6 от плана за атака, в него пише буквално следното:

„Кризата с кораба Vera Su – две седмици не могат да овладеят ситуацията, рипса на адекватна реакция още от самото начало, служебният премиер твърди, че „води интензивни разговори и наблюдава ситуацията” – нещо, което прави всеки редови гражданин, нямат международен авторитет”…. и прочее.

Точка 7 от опорките касае баналната тема с гражданството на Кирил Петков. Според указанията на идеолога Бойко Борисов при своите медийни изяви до вота на 14 ноември всички гербаджии трябва да наблягат на тезата, че Петков съзнателно е заобиколил Конституцията и е подписал декларация с невярно съдържание – лъжа, която отдавна беше оборена с факти.

Смешното в първите страници на този „документ” е, че авторът отчаяно се опитва да внуши как мафията около бойко спазва законите и притежава някаква форма на почтеност.

Магазин за Акумулатори

За съжаление, чекмеджето на Бойко Борисов говори за съвсем друго – откровено престъпно управление, основано на рекета и кражбата на публичен ресурс, което никога повече няма да се върне в този си вид в управлението на държавата.

Очаквате втората порция опорни точки от #Бойколийкс само в Новините Днес

Материалът Теч на документи в Новините Днес: ГЕРБ с опорки срещу Румен Радев и график за провокации! Мафията яхва Vera Su и Кирил Петков за атака срещу президента (ПЪРВА ЧАСТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button