13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Тема на Новините Днес: Кметът с кораба Тихомир Янакиев забъркан с пиарката Мария (СНИМКА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев, за когото Новините Днес разкри, че си е купил кораб за около 100 000 лева, се забъркал в скандални връзки с пиарката си Мария Найденова, пише наш източник от морския град.

Омъжената Мария е опасно близка с иначе семейния кмет Тихомир Янакиев

Местните жители са наясно, че дърводобивната фирма „Димар 1416“ ЕООД, собственост на Костадин Найденов – съпруг на пиарката на кмета Мария Найденова, е изкуствено фаворизирана. Всъщност, мъжът на засуканата общинарка никога не се е занимавал с дърводобив, но „случайно“ печели всички поръчки за сеч в Созопол.

Всички останали поръчки, свързани със строителство, се дават на така наречения Любо Милионера, докато местните фирми изнемогват и търсят работа извън общината, пише запознатият с ужасите в Созопол.

Впрочем същия този „милионер“ обикаля в момента селата на общината и купува гласове под носа на полицията.

Проверка по рама

Новините Днес до КПКОНПИ: Кметът на Созопол Тихомир Янакиев си купи кораб! Откъде са парите? (ПЪРВА ЧАСТ)

Инвеститори в Созопол споделят потресени, че след като са изпращани от кмета при гл. архитект на Созопол, им е искан рушвет за издаване на строителни документи, като тарифата стигала до 15 000 евро.

Най-работещото заведение в центъра на града food park 99, заради което един емблематичен площад реално бе заличен ,също е отдадено под наем на съпруга на пиарката, с която всъщност  Янакиев е в опасно близки отношения.

Самата тя се е хвалила на много близки приятелки ,че лично му избира костюмите – над 15 на брой и всички на марката BOSS, но и била много обгрижвана и отрупана с подаръци от уж щастливо женения кмет.

Местните разправят за отсядане по време на командировки в един и същи хотел, което довело до скандал между съпрузите Костадин и Мария.

Материалът Тема на Новините Днес: Кметът с кораба Тихомир Янакиев забъркан с пиарката Мария (СНИМКА) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ