18.8 C
София
понеделник, юни 24, 2024

ТЕРОРИЗЪМ в Novinite-Dnes.eu: Пети ден върви кражбата на ТВ „Алфа”, Зорец посягал на Деница Гаджева

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Атаката над телевизия „Алфа” от петимните да я управляват – Мирослав Паскалев – Зорец и жена му Марина, за което първо Novinite-Dnes.eu съобщи, върви вече пети ден – от петък миналата седмица!

До момента е ясно, че беловласият националист Зорец се е затворил в телевизията, спрял сигнала и поискал права върху фондацията, която управлява „Алфа”.

Деянието може да се квалифицира като „тероризъм”, коментираха от голяма адвокатска кантора пред Novinite-Dnes.eu.

Волен Сидеров и съпругата му Деница Гаджева извикали полиция, но ченгетата не успели да извадят окупаторите, защото нямали правомощия.

Самата Деница Гаджева обяви пред Novinite-Dnes.eu, че се страхува от развилнелия се Мирослав Паскалев, който в отсъствието на Волен Сидеров си позволи дори да ѝ посегне.

Проверка по рама

„Не знам какво се случва вътре в редакцията, там са всички печати и официални документи на „Алфа”, този човек може да сътвори страшни безобразия”, ясна бе Деница Гаджева-Сидерова.

Сега се оказва, атаката над „Алфа” идва в подходящ политически момент – преди участие в телевизията на полк. Николай Марков  като кандидат-депутат от ПП „Величие”.

Оказа се, че Зорец, който е заместник на Боян Расате в Български национален съюз (БНС), от години ненавиждал бившия служител на НСО, затова се смята, че моментът на удара е предварително избран.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ само в Novinite-Dnes.eu

Материалът ТЕРОРИЗЪМ в Novinite-Dnes.eu: Пети ден върви кражбата на ТВ „Алфа”, Зорец посягал на Деница Гаджева е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ