4.9 C
София
четвъртък, март 30, 2023

Тест: Как си представяте душата? Изберете снимка и вижте какво означава!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ето го и сценария…

Представете си, че сте починали и виждате душата си. В каква форма е тя след като напусне тялото ви? Изберете снимката, която ви привлича най-много, като обърнете внимание и на текста под нея. Не премисляйте прекалено дълго, посочете тази, която първа ви грабне!
Какво се крие зад вашия избор? По същество, избраната снимка е пряко отражение на собствената ви представа за вашата личност.

Е, какво разкрива вашият отговор? Вижте:
Ако сте избрали снимка 1 – „Душа, голяма колкото тялото“:

За вас може да се каже, че самочувствието ви е на „здравословно” ниво. Вие сте реалисти – приемате както силните, така и слабите си страни. Балансираната ви същност показва, че достатъчно цените и уважавате себе си, уверени сте в своите способности и се отнасяте с любов към най-важния човек във вашия свят – кой е той? Разбира се, че вие! Поздравления!

Ако сте избрали снимка 2 – „Огромна душа“:

Имате склонността постоянно да се чувствате неудовлетворени от себе си и постиженията си, борите се с усещането за празнота, очакванията ви рядко се оправдават, сякаш все нещо не ви достига, за да бъдете наистина щастливи. Спрете да се съдите толкова строго, използвайте самокритичността си в позитивна насока – вместо да се потискате, нека критиката бъде градивна, да ви служи за ориентир, да бъде ваш водач и вдъхновение.
Ако сте избрали снимка 3 – “Мъничка душа“:

Имате склонността да се съмнявате в избора си, неуверени сте и постоянно се колебаете дали определено решение е било правилно за вас или пък дали си е заслужавало усилията – вие просто никога не спирате да умувате над нещата. Въпреки че може да притежавате редица добри качества, с които да се гордеете, вашата самокритичност граничи с перфекционизъм, който ви пречи да видите истинската картина – а именно, че сте прекрасен човек, въпреки всичките недостатъци, който не просто забелязвате у себе си, а направо ви вадят очите. Приемете го! Несъвършени сте – точно като останалата част от човечеството. Сега се успокойте и приемете себе си с всичките си недостатъци.

Проверка по рама

Ако сте избрали снимка 4 – “Душа без форма“:

Вие изобщо не се интересувате от собствената си особа, не оценявате достойнствата си, не се замисляте колко точно „струвате”. Това може да бъде или защото сте невероятно мъдри, или защото сте изключително повърхностни. Вие не сравнявате себе си с другите, дори не отделяте време да се замислите за собствения си характер и личност. Абсолютно неутрални сте: недостатъците ви не ви притесняват, а силните ви страни не ви носят удовлетворение.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ