4.8 C
София
четвъртък, март 30, 2023

Тест с обувки

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Какво обичаме? Обувки! За какво можем да си дадем повече от половината заплата? За обувки! Какво не ни омръзва да си купуваме? Обувки!

Все пак всеки харч за обувки е напълно оправдан! Обувките са изключително важни за цялостната ни визия, те завършват тоалета ни и могат както да придадат блясък дори на най-безличното облекло, така и да съсипят всяка красива визия, ако не са правилно съчетани.
Изобщо изборът на подходящи обувки си е цяло изкуство! 

За това и имаме По много!
Токчета, платформи, пантофки, спортни обувки – обичаме ги всичките. Само спортни обувки имаме поне 3 нови чифта (едни черни, едни бели, едни с „диви“ шарки…). Да, те няма да ни накарат да тичаме по-бързо, но поне ще изглеждаме по-добре и съответно ще се чувстваме по-добре. Признаваме, че често сме грешали с покупката, най-вече подлъгани от красотата на обувките, за сметка на тяхното удобство. В днешния тест ви предизвикваме да си представите, че вие самите сте чифт наистина удобни обувки.

Ако можехте да изберете кой да ви обува, на кого щяхте да се спрете? Не се двоумете много, кажете първото нещо, което ви хрумва. 
Когато си представяте, че сте чифт обувки, всъщност подсъзнателно се поставяте в положение, при което ви тъпчат и мачкат. Този образ се асоциира с подчинение на волята на някой друг, себеотрицание, предаване.

Проверка по рама

Казахте името на познат човек – какво по-ясно от това, или пък описахте личност, която не сте срещали – вероятно подобни качества и характер биха предизвикали у вас подчинение. Вашият избор показва до колко сте склонни да се подчините на някого, но това не означава, че този човек или личност непременно ще ви подтиска и тъпче – например, избрахте любимия си? Това означава, че той е човекът, на когото бихте били щастливи да се отдадете изцяло – и тялом, и духом. Родителите ви? Вероятно съветите и мнението им все още играят важна роля в живота ви. Нестандартно, решихте, че няма да дадете обувките на никого, а ще ги поставите на видно място, за да им се възхищават другите отстрани, пленени от красотата и изяществото им? Вероятно сте в период, в който сте поставили себе си на първо място и нямате намерение да се съобразявате с чуждата воля. Е, какво мислите за теста, има ли попадения? Очакваме мнението ви в коментарите.
 
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ